Ada Nilssons Gata 5, 2tr

Läs om bostaden Alla bilder

Soon for sale

Ada Nilssons Gata 5, 2tr

Fruängen

Pris
2 795 000 kr / Bud
Boarea
65 Kvm
Rum
2 rum och kök
Varav sovrum
1
Avgift
3 521 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Bostad om två rum och kök på hela 65 kvm i gavel snart till försäljning! Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp både i vardagsrum och sovrum tack vare fönsterpartier i två väderstreck. Genomgående bra skicka med ekparkett på golv och målade väggar. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum ger en trevlig atmosfär vid sociala tillställningar. Rymligt helkaklat badrum med tvättutrustning samt sovrum i bra storlek. Balkong med sol från morgon till eftermiddag/kväll. Stabil och bra förening!

Närhet till Fruängens centrum med tunnelbana och service. Nära anslutning till E4an.

HALL:
Hall med ekparektt på golv och målade väggar. Avhängning direkt vid entrén. Bostadens förråd i anslutning. 

BADRUM:
Stort helkaklat badrum med praktisk våtrumsmatta. Här finns dusch, WC, tvättställ med badrumskommod, matchande spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare samt förvaring i form av överskåp.

VARDAGSRUM:
Välplanerad vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Ekparkett på golv och målade väggar. Fönster i två väderstreck samt utgång till bostadens soldränkta balkong.

KÖK:
Kök med svarta köksluckor och kakel ovan arbetsytor. Gott om förvaring och vitvaror i rostfritt. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis samt spisfläkt. 

SOVRUM:
Stort sovrum med ekparkett och målade väggar. Fönster i två väderstreck ger optimalt ljus. Tre garderober till förvaring. 

FÖRENINGEN

Brf Snöslungan äger två punkthus med putsade fasader som färdigställdes 2010. Antal lägenheter är 78 st, belägna på adresserna Ada Nilssons gata 5-11. Riksbyggen sköter förvaltningen av föreningen. Föreningen äger marken och ingår i samfälligheten Muffen som ansvarar för bl.a. trottoarer, belysning, gator och parkering. Föreningen har god ekonomi, är lågt belånade och har under de senaste åren gjort extra amorteringar

Byggnadsår
2010

Uppvärmning
Fjärrvärme

Avgiftsförändring
Inga planerade förändringar.

Gemensamhetsutrymmen
Det finns cykelförråd, soprum, garage och tvättstuga i samma hus. Grill och sandlåda på föreningens bakgård.

Parkering
Föreningen ingår i Muffens samfällighetsförening för garage- och uteparkeringsplatser. Platserna hyrs ut för 600:- resp 250:-/mån. Det är kötid på garage samt uteparkering.

Bredband och Kabel-TV
iberuttag för IP-telefoni, tv och bredband finns i varje lägenhet och ingår i avgiften. Via Telia.

Överlåtelseavgift
Ca 1 120 kr.

Pantsättningsavgift
Ca 448 kr.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesinformation

Mycket trivsamt område med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har man nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom några få minuters gångavstånd hittar du både gym, matvarubutik och restaurang.

Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus.

I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, två banker, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli. Där finns även den välkända Chokladbutiken Handgjort Stockholm.

Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer några minuter från huset, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns. I Fruängen Centrum finns tunnelbana, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på ca 15 min. Då inte t-banan är tillgänglig finner du nattbuss 192 som går mellan T-centralen och Fruängen.

Adress
Ada Nilssons Gata 5, 2tr
Pris
2 795 000 kr / Bud
Storlek
65 kvm
Rum
2 rum och kök
Varav sovrum
1
Avgift
3 521 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Fruängen
Lägenhetsnr
46
Våningsplan
2
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2010
Fönster
3-glas
TV/Internet
Telia
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Snöslungan
Org.nr
769616-1152
Andelstal, förening
1.34743 %
Andelstal, ägande
1.34746 %
Förråd
I bostaden

Driftskostnader

El
270 kr/mån
Försäkring
190 kr/mån
Totalt
460 kr/mån
Ansvarig mäklare
 
Oscar Hammenstål
Fastighetsmäklare