Vinn en
Vessla

Alströmer­gatan 35 1,5 tr

Läs om bostaden Alla bilder

Alströmergatan 35 1,5 tr

Kungsholmen

Pris
2 850 000 kr /Såld
Boarea
33 Kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 021 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten (obligatoriskt tillägg om 185 kr/ månad tillkommer för bredband)
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Utsökt etta med bevarade charmdetaljer på en av Kungsholmens populäraste adresser. Här bor ni med ett lugnt och tyst läge, samtidigt som citypuls och kommunikationer endast är ett par kvarter bort. Bostaden är perfekt planerad med ett rymligt kök för de matglada samt lättmöblerat vardagsrum där både större säng, soffa och matbord inryms. Lägenheten har den perfekta kombinationen av moderna inslag och bevarade detaljer från byggåret så som serveringsskåp, fiskbensparkett, generös takhöjd och fönsterbrädor i sten. Stor balkong fungerar som ett extra rum om somrarna. Stabil och gemytlig förening med god ekonomi.


Ett hem att verkligen trivas i, välkomna på visning!

Hall
Välkomnande hall där du direkt möts av ett fint ljusinsläpp. Bra förvaring i inbyggda garderober. Det finns även plats för avhängning samt skoställ.

Kök
Socialt och mysigt kök med gott om förvaring i skåp och lådor bakom vita luckor. Generösa arbetsytor och här kan ni med enkelhet vara flera som lagar mat. Vackert serveringsskåp samt stort fönster som släpper in ljus. I köksutrustningen finner ni: gasspis, fläkt samt kyl/frys.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum som är lättmöblerat med plats för stor säng, soffa, mediemöbel samt matbord invid fönstret. Vacker fiskbensparkett samt högt till tak vilket bidrar till rymd. Från vardagsrummet når ni den mysiga och möblerbara balkongen för långa sommarkvällar.

Badrum
Helkaklat badrum med ljusa väggar och grått golv. Här finner ni: tvättställ, dusch bakom vikvägg i glas, förvaring i badrumsskåp, wc samt golvvärme och handdukstork.

FÖRENINGEN

Bostadsrättsföreningen Ankaret 23 bildades 1993 och upplåter idag 35 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har inga hyresrätter eller lokaler för uthyrning.

Utförda renoveringar
2016 - Elstambyte, elstigare i varje bostad bytts ut.
2014 - Byte av fjärrvärmecentral, målning av fönsterbågar
2013 - Nya låsbara sopkärl har köpts in
2010 - Målning av trapphus samt tak som renoverats.
2009 - Installation av säkerhetsdörrar och postboxar.
2008 - Relining av samtliga stammar.
2007 - Målning av plåttaken på fastigheten
2003-2004 - Balkongerna renoverades

Kommande renoveringar
Föreningen håller just nu på med en projektering kring stambyte. Förväntad start augusti 2018. Föreningen bekostar stambytet men innebär en höjning av avgiften vid årsskiftet 2017/2018. Ny avgift 2 021 kr. (Höjningen innebär 15%)

Kabel-tv och internet
Kabel-TV levereras via ComHem och ett basutbud ingår i avgiften. Bredband levereras av Ownit och är en obligatorisk kostnad på månadsavgiften med 185:-/månad. Fastigheten är uppkopplad med 1 Gbits fiberkabel mot STOKABs nät och varje lägenhet har en kapacitet på 100 Mbit i vardera riktning.

Tvättstuga
Tvättstugan är belägen i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Parkering
Föreningen har 15 parkeringsplatser. Kostnaden för en parkeringsplats ligger på 1100 kr/månad. För närvarande är det kö, 6 personer. Annars gäller boendeparkering på gatan.

Övrigt
Juridisk person accepteras inte. Delat ägandeskap accepteras. Minsta ägarandel är 10. Överlåtelse- samt pantsättningsvgift får tas ut enligt stadgar. I föreningens förteckning är bostaden 31 kvm, 33 kvm enligt mätbevis.

Föreningen har egen hemsida www.ankaret23.se

Områdesinformation

Här finner du all tänkbar service en innerstadsboende kan önska. På gatorna kring lägenheten och i populära Västermalmsgallerian finner du bl.a. välsorterade mataffärer (Willys & Daglivs), bra shopping, caféer och konditorier, flertalet bra restauranger och gym.

Kommunikationerna är också ideala med tunnelbanans blåa och gröna linje samt flertalet busslinjer inom 200 m från entréporten. 

Några minuter bort ligger härliga Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med sin sköna sandstrand. Passa på när tillfälle ges för en romantisk promenad längs suckarnas kaj och avsluta med ett glas på trevliga Mälarpaviljongen längs Norr Mälarstrand.

Adress
Alströmer­gatan 35 1,5 tr
Pris
2 850 000 kr /Såld
Boarea
33 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 021 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten (obligatoriskt tillägg om 185 kr/ månad tillkommer för bredband)
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Kungsholmen
Lägenhetsnr
1103
Våningsplan
1,5
Byggnadsår
1941
TV/Internet
Com hem
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Ankaret 23
Org.nr
716422-1884
Andelstal, förening
2.7600 %
Energistatus
Utförd
Prestanda
127 kWh/Kvm och år

Driftskostnader

El
200 kr/mån
Försäkring
155 kr/mån
Gas
200 kr/mån
Totalt
555 kr/mån
Ansvarig mäklare
 
Sofie Vikström
Fastighetsmäklare & Partner