Årgångs­gatan 1, 23tr

Läs om bostaden Alla bilder

Årgångsgatan 1, 23tr

Liljeholmskajen

Pris
9 900 000 kr /Bud
Boarea
108 Kvm
Rum
4 rum och kök
Varav sovrum
3
Avgift
5 671 kr
Ingår i avgiften
värme, kallvatten, tv och bredband
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Storslagen utsikt över hela Stockholm med vattnet som närmsta granne! Välkommen till ett boende utöver det vanliga. Precis intill vattenkanten har en toppmodern byggnad uppförts. Åk upp till våning 23 och du finner denna storslagna bostad med tre sovrum, två badrum, balkong om 15 kvm med vattenutsikt!

HALL
När du stiger in i bostaden upplever du direkt rymden och det härliga ljusinsläppet. I hallen har du stora platsbyggda garderober med skjutdörrar där du får undan både ytterkläder, skor, städartiklar med mera.

KÖK
Härlig rymd mellan kök och vardagsrum tack vare den öppna planlösningen och ljusinsläpp från hela 3 stora fönsterpartier. Här får hela familjen plats. Stilrena materialval och trendigt inrett med ljusa överskåp och mörka underskåp. Arbetsyta i vitt och stänkskydd i glas löper längst med diskbänk och bänkskiva. Alla vitvaror av hög kvalitet från Bosch. Fullstor kyl och frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och ugn.

VARDAGSRUM
Längst in i lägenhetens när du lägenhetens mest sociala del. Stort vardagsrum med plats för större soffgrupp och tv möbel. Ljust och trevligt med utsikt över vattnet. I anslutning till vardagsrummet är balkongens entré placerad.

BALKONG
Välkommen ut till lägenhetens höjdpunkt. Stor balkong om 15 kvm med härlig sjöutsikt! Här ser du Stockholms vackra inlopp med blandningen av sött och salt, helt insynsfritt med undantag från fåglarna som emellanåt glider förbi. Njut att glittrande vatten och båtar som rofyllt puttrar förbi. Med denna utsikt får du räkna med besök från dina vänner och bekanta.

SOVRUM 1
Master bedroom om ca 15 kvm med gott om plats för dubbelsäng. Bakom skjutdörrar finns rymliga platsbyggda garderober. 

SOVRUM 2
Praktiskt rum med plats för säng sängbord byrå och garderob.

SOVRUM 3
I anslutning till vardagsrummet ligger detta rum avskilt i bostaden. Här finns plats för säng, sängbord, garderob samt byrå eller skrivbord.

BADRUM 1
Lägenhetens större badrum med tvättmaskin, torktumlare med arbetsyta och skåp för förvaring ovan. Här finns dusch med duschdörrar i glas, wc, tvättställ med kommod och lådor. Stilrent inrett med helkaklade vita väggar samt grått klinkers på golv.

BADRUM 2
Duschrum med wc, tvättställ med kommod och dusch. Modernt och fräscht inrett med vitt kakel och grått klinkers på golv.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till hallen finns en klädkammare om ca 3 kvm. Utrustat med elfa-hylla och klädstång.

 

Föreningen

Byggår
2016

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Kajen 5 består av två stycken byggnader totalt innehållandes 193 lägenheter.

Gemensamhetsutrymmen
I huset finns barnvagnsrum, cykelförvaring, källarförråd och soprum med ingång från gatan. Arkitektritad innergård med möbler och grillmöjligheter samt utsikt över vattnet. Renoveringar Huset är nybyggt och tillträde var första månaden 2017.

Förråd
Till bostaden hör ett källarförråd

Tv-och internetanslutning
Föreningen har tecknat avtal med Telia för deras Triple Play, vilket motsvarar TV, telefon och bredband. Kostnaden för detta är 220kr per månad, vilket redovisas som ett obligatoriskt tillägg på månadsavin utöver angiven avgift.

Parkering
Föreningen disponerar 135 parkeringsplatser i ett externt bergrumsgarage. Hyran för en plats är 1400kr/månad och separat kösystem tillämpas av Q-park, 0771-96 90 00. Ny ägare kan ställa sig i kö först vid tillträdesdagen. I övrigt sker parkering på gatan i enlighet med Stockholms Stads bestämmelser.

Övrigt
Individuell mätning av varmvattenförbrukning sker efter faktisk förbrukning i varje lägenhet och debiteras utöver angiven avgift.

Ekonomsik förvaltning sköts av Agenta förvaltning

Föreningen har slutplacerat sina lån vilket innebär lägre räntor än det som anges i den ekonomiska planen.

 

 

Områdesinformation

Vid Liljeholmskajen har en ny stadsdel med riktig innerstadskänsla växt fram. Med närhet till grönområden, Mälaren och innerstaden finns det något för alla. I området finns matbutik, flera populära restauranger så som Indian Garden och Primo Ciao Ciao samt det mysiga stenugnsbageriet Brot. Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik. Kommunikationsmässigt är området mycket välförsörjt. Här finns tillgång till Tvärbanan som går genom området med stationerna Årstaberg/Årstadal. Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik, med tunnelbana, pendel, tvärbana, och bussar. Här har ni närhet till allt som önskas av kommunikationer, city samt grönområden och vackra Årstaviken. Vid Liljeholmskajen skapas en levande stadsdel med vackra och moderna bostadshus i kombination med utmärkt service. I området finns trevliga rekreationsmöjligheter med promenadstråk runt t.ex. Årstaviken, sjön Trekanten samt närhet till mysiga Vinterviken med caféer och möjligheter till bad. I kvarteret finns den populära parkleken Blomsterdalen, ett välbesökt utflyktsmål med gott om roliga och annorlunda lekredskap, som klätterdrake, lekhus, hundskulpturer, stilfulla stenarbeten och trevliga sittplatser. Det som gjort Liljeholmen så populärt är troligen kombinationen av innerstad och sjöläge samt närheten till restauranger, kafeér, Liljeholmstorget samt Södermalm.

Adress
Årgångs­gatan 1, 23tr
Pris
9 900 000 kr /Bud
Boarea
108 kvm
Rum
4 rum och kök
Varav sovrum
3
Avgift
5 671 kr
Ingår i avgiften
värme, kallvatten, tv och bredband
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Liljeholmskajen
Lägenhetsnr
13203
Våningsplan
23
Byggnadsår
2016
TV/Internet
Telia
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Kajen 5
Org.nr
769621-9224
Andelstal, förening
0.6435 %
Energistatus
Behövs ej

Driftskostnader

El
250 kr/mån
V/A
200 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
650 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad
  • Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning. Nästa visning: Torsdag 31/8