Blågrans­vägen 2, 1tr

Läs om bostaden Alla bilder

Blågransvägen 2, 1tr

Älvsjö / Långbro

Pris
3 650 000 kr
Boarea
84 Kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
5 156 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV (basutbud)
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

OBS: Detta är en 55+ förening.
Välkommen till denna attraktiva och rymliga trea om 84 kvm i populära Brf Kopparbjörken! Två bra sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en alldeles magnifik uteplats/terrass om ca 39 kvm i ett fantastiskt sydvästläge! Parkeringsplats finns tillgänglig för 365kr/mån. 

Missa inte chansen att förvärva en av de bästa bostäderna i föreningen! Varmt välkomna på visning. 

Hall
Välkomnande hall med avhängning i direkt anslutning till entrén. Här finns möjlighet att sätta in två rymliga garderober istället för den nuvarande hatthyllan. Från hallen når man även en rymlig klädkammare som täcker förvaringsbehovet galant. Hallen leder sedan in till badrum, sovrum 1 samt kök och vardagsrum. 

Kök
Stort och ljust kök i vinkel med gott om förvaring bakom de vita skåpluckorna samt rejält med arbetsyta ovan bänkskiva. Gedigen maskinpark i vitt utförande med ugn, diskmaskin, spisfläkt, spishäll samt kylskåp och frysskåp i full storlek. I köket finns en utmärkt matplats för såväl mindre som stora sällskap beroende möbleringssätt. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket bidrar till att skapa en positiv och social känsla i bostaden. Från köket når man även den förträffliga uteplatsen som tillhör bostaden. 

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med ett gavelläge och därmed fönster i två väderstreck med härliga grönskande utsikter. I vardagsrummet finns plats för större möbelgrupper, tillhörande soffbord samt även plats för ytterligare möblemang. 

Sovrum 1
Rymligt sovrum med fönster som vetter ut mot bostadens uteplats och därmed är rummet även insynsskyddat. 
Plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. I rummet finns tre rymliga garderober med bra förvaringsmöjligheter. Från detta sovrum har man även tillgång till ytterligare en klädkammare med gott om plats. 

Sovrum 2/Kontor
Ljust och fräscht rum med härlig grönskande utsikt. Rummet nyttjas idag som ett kontor/bibliotek men går med fördel att nyttjas som ett fullstort sovrum. 

Badrum
Helkaklat och fräscht badrum med dusch, WC, handfat med spegel ovanför, tvättmaskin, torktumlare samt två skåp med gott om plats för badrumsartiklar och handdukar. Golvvärme finns. 

FÖRENING

Brf Kopparbjörken är en äkta bostadsrättsförening belägen i vackra Långbro Park. Fastigheten uppfördes 2005 och föreningen omfattar totalt fyra flerbostadshus med totalt 44 bostadsrätter (32 st 3rok samt 12 st 4rok). Den totala boytan är 3 866 kvm. Föreningen disponerar även 44 parkeringsplatser till en kostnad av 365kr per månad och plats.

Föreningen är en 55+ förening vilket innebär att till medlem får i första hand antagas fysisk person som fyllt eller under kalenderåret fyller 55 år. Om äkta makar förvärvar bostadsrätt är det tillräckligt att en av makarna uppnått sagda ålder. Med äkta makar jämställs de som sammanbor under äktenskapsliknande förhållanden.

Gemensamma utrymmen:
- Övernattningslägenhet
- Tvättstuga

Inga större renoveringar planerade, endast normalt budgeterat underhåll.

Inga avgiftsförändringar planerade. (2017-08-30)

För mer information, se föreningens informativa och välskötta hemsida:
https://www.kopparbjorken.se/

Områdesinformation

I Älvsjö Centrum har ett helt nytt kvarter vuxit fram längs Älvsövägen och Götalandsvägen. I Centrum finns mataffärer, banker, restauranger, bageri, apotek, bibliotek, vårdcentral, BVC mm. Stormarknad (Willys) finns mittemot Älvsjömässan. I området hittar du Solbergaskogen med vackra promenadstråk och Älvsjöskogen, ett mycket populärt utflyktsställe. I skogen finns motionsspår som stadsdelsnämnden ansvarar för. Här finns även Långsjön med badplats sommartid och plogad skridskobana vintertid. Det är promenadavstånd till Långbro park som är ett naturskönt område där bl.a. Långbro Värdshus är beläget. Älvsjö är en knutpunkt när det kommer till transporter. Från stationsplan kan du åka buss till bland annat Liljeholmen, Gullmarsplan och Fruängen. Här finns alla pendelslinjer, som på 10 minuter tar dig in till Stockholms Central. Närmsta tunnelbana är den röda linjen
som startar i Fruängen. Bra skolor och dagis finns i närheten, liksom idrottsplatser.

Adress
Blågrans­vägen 2, 1tr
Pris
3 650 000 kr
Boarea
84 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
5 156 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV (basutbud)
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Älvsjö / Långbro
Lägenhetsnr
00422
Våningsplan
1
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2005
Fönster
3-glas
TV/Internet
ComHem
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Kopparbjörken
Org.nr
769611-4797
Andelstal, förening
2.1761 %
Förråd
Källarförråd
Energistatus
Utförd
Prestanda
144 kWh/Kvm och år

Driftskostnader

El
250 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
400 kr/mån
Kommentar
Angivna kostnader är baserade enligt schablon och kan komma att variera efter faktisk förbrukning och leverantör.
Ansvarig mäklare
 
Sam Roshandel
Fastighetsmäklare