Ekfats­gatan 2

Läs om bostaden Alla bilder

Soon for sale

Ekfatsgatan 2

Liljeholmskajen

Pris
6 195 000 kr /bud
Boarea
68 Kvm
Rum
2 rok
Varav sovrum
1
Avgift
3 831 kr
Ingår i avgiften
Värme, kallvatten
Ingår ej i avgiften
Bredband, TV och telefoni levereras via Telia Triple Play. Obligatorisk avgift om 220 kr/mån
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Välkommen till Ekfatsgatan 2, ett drömhem vid attraktiva Liljeholmskajen i en klass för sig, som sällan är till salu!

Hänförande utsikt över vattnet från terrassen om ca 29 kvm med bubbelpool från Folkpool som nyttjas året om.
Här finns plats för soffgrupp och matbord för ett större sällskap. Det ges även möjlighet till planteringar för den som önskar. Den här terrassen får du inte nog av!

Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en takhöjd om ca 2,85 m. Utgång från vardagsrummet till terrassen. Kökssnickerier och badrumsinredning från Vedum och samtliga vitvaror är från Siemens. Rymligt sovrum med fönster mot terrassen och förvaring i flera garderober och större klädkammare.

Här bor du i en nyproducerad fastighet från 2016 precis vid Kajen som erbjuder det mesta av det bästa. Trevliga restauranger, butiker, fina promenadstråk och goda kommunikationer. På gångavstånd finner du även Liljeholmens trevliga galleria med ytterligare utbud av butiker och annan serivice. Från bostaden tar du dig enkelt till City med cykel!

Ett boende som sällan är till salu med ett fantastiskt läge och som måste upplevas på plats!

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Hall
Rymlig hall med praktisk förvaring i garderob med skjutdörrar. Säkerhetsdörr.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med inredning från Vedum som handdukstork, wc, kommod och duschhörna med vägg av glas. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med överliggande klädvårdsbänk.

Kök
Stilrent kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrummet. Kökssnickerier från Vedum ovan goda arbetsytor och matplats för ett större sällskap. Full maskinell utrustning från Siemens som:

- Kyl/frys 
- Varmluftsugn
- Induktionshäll
- Diskmaskin
- Micro 

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till terrassen med en fantastisk utsikt över vattnet.

Terrassen
Terrass om ca 29 kvm med en hänförande utsikt över vattnet, något utöver det vanliga. Här får du även en bubbelpool att nyttja året om och plats finns även för soffgrupp och matbord. 

Sovrum
Sovrum med plats för större säng och fönster mot terrassen. Förvaring i garderober med skjutdörrar.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med uppsatta hyllplan.

FÖRENINGEN

Byggår
2016

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Kajen 5 består av två stycken byggnader totalt innehållandes 193 lägenheter.

Gemensamhetsutrymmen
I huset finns barnvagnsrum, cykelförvaring, källarförråd och soprum med ingång från gatan. Arkitektritad innergård med möbler och grillmöjligheter samt utsikt över vattnet. Renoveringar Huset är nybyggt och tillträde var första månaden 2017.

Förråd
Till bostaden hör ett källarförråd

Tv-och internetanslutning
Föreningen har tecknat avtal med Telia för deras Triple Play, vilket motsvarar TV, telefon och bredband. Kostnaden för detta är 220 kr/mån, vilket redovisas som ett obligatoriskt tillägg på månadsavin utöver angiven avgift.

Parkering
Föreningen disponerar 135 parkeringsplatser i ett externt bergrumsgarage. Hyran för en plats är 1400kr/månad och separat kösystem tillämpas av Q-park, 0771-96 90 00. Ny ägare kan ställa sig i kö först vid tillträdesdagen. I övrigt sker parkering på gatan i enlighet med Stockholms Stads bestämmelser.

Övrigt
Individuell mätning av varmvattenförbrukning sker efter faktisk förbrukning i varje lägenhet och debiteras utöver angiven avgift.

Ekonomsik förvaltning sköts av Agenta förvaltning

Föreningen har slutplacerat sina lån vilket innebär lägre räntor än det som anges i den ekonomiska planen.

Områdesinformation

Vid Liljeholmskajen har en ny stadsdel med riktig innerstadskänsla växt fram. Med närhet till grönområden, Mälaren och innerstaden finns det något för alla. I området finns matbutik, flera populära restauranger så som Indian Garden och Primo Ciao Ciao samt det mysiga stenugnsbageriet Brot. Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik. Kommunikationsmässigt är området mycket välförsörjt. Här finns tillgång till Tvärbanan som går genom området med stationerna Årstaberg/Årstadal. Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik, med tunnelbana, pendel, tvärbana, och bussar. Här har ni närhet till allt som önskas av kommunikationer, city samt grönområden och vackra Årstaviken. Vid Liljeholmskajen skapas en levande stadsdel med vackra och moderna bostadshus i kombination med utmärkt service. I området finns trevliga rekreationsmöjligheter med promenadstråk runt t.ex. Årstaviken, sjön Trekanten samt närhet till mysiga Vinterviken med caféer och möjligheter till bad. I kvarteret finns den populära parkleken Blomsterdalen, ett välbesökt utflyktsmål med gott om roliga och annorlunda lekredskap, som klätterdrake, lekhus, hundskulpturer, stilfulla stenarbeten och trevliga sittplatser. Det som gjort Liljeholmen så populärt är troligen kombinationen av innerstad och sjöläge samt närheten till restauranger, kafeér, Liljeholmstorget samt Södermalm.

Adress
Ekfats­gatan 2
Pris
6 195 000 kr /bud
Boarea
68 kvm
Rum
2 rok
Varav sovrum
1
Avgift
3 831 kr
Ingår i avgiften
Värme, kallvatten
Ingår ej i avgiften
Bredband, TV och telefoni levereras via Telia Triple Play. Obligatorisk avgift om 220 kr/mån
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Liljeholmskajen
Lägenhetsnr
71002
Våningsplan
1
Byggnadsår
2016
TV/Internet
Telia fiber
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Kajen 5
Org.nr
769621-9224
Andelstal, förening
0.4522 %
Förråd
Källarförråd
Energistatus
Behövs ej

Driftskostnader

El
360 kr/mån
Totalt
360 kr/mån
Kommentar
Kostnad för el avser även uppvärmning av varmvatten. El 250 kr/mån & varmvatten 110 kr/mån. Uppskattade driftkostnader.
Ansvarig mäklare
 
Lukas Hernblad
Fastighetsmäklare & Partner