Ekholms­vägen 234, 2 tr

Läs om bostaden Alla bilder

Ekholmsvägen 234, 2 tr

Skärholmen

Pris
2 190 000 kr /bud
Boarea
67 Kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 861 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Nu har vi fått förtroendet att förmedla en fin förenings 2:a som med lätthet görs om till en mini 3:a. Låg månadsavgift. Hela lägenheten har nyligen fått nya golv och ytskikt och badrummet stamrenoverades 2017. Stor inglasad balkong i insynsskyddat hörnläge med fin utsikt.

Mysigt kök i halvöppen planlösning mot matrum med gott om förvaringsutrymmen och avställningsytor. Lägenheten har ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om utrymme för förvaring. I det rymliga vardagsrummet finner vi stort ett fönsterparti ut mot balkongen som ger rummet massa ljus och rymd.
Ett stenkast från Skärholmens centrum, tunnelbana och flertalet busslinjer. Kungens kurva på bekvämt avstånd och Mälarens vatten med badstränder och promenadstråk i närheten.

Välkommen på visning!

VARDAGSRUM
Härligt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet som går från vägg till vägg ut mot den stora möblerbara balkongen. Här finns det gott om plats för soffgrupp, tv-möbel samt annat önskat möblemang. Ljusa väggar och golv, samt charmig pardörr med fönster mot hallen.

KÖK
Mysigt, hemtrevligt kök med halvöppen planlösning till social matplats som lätt görs om till ett mindre sovrum. Gott om förvaring bakom vita luckor och blågrönt bakomliggande kakel. Fint ljusinsläpp genom fönster i högt läge. 

MATRUM
Hemtrevligt matrum i halvöppen planlösning mot köket. Stort fönster ger rummet ett härligt ljus. Görs lätt om till ett litet sovrum. 

SOVRUM
Rogivande sovrum som med lätthet rymmer en dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel eller garderob. Stort fönster för mysigt ljusinsläpp. Ljusa väggar och ljust golv.

KAPPRUM
Välkomnande hall med gott om plats för förvaring genom 3 garderober. Charmig dörr med fönster leder in till vardagsrummet och härifrån når du även badrum och WC.

BADRUM
Helkaklat, nyligen stambytt, badrum med handfat, spegelskåp och badkar. Stilrena materialval, mörkt golv och vita väggar. Fint ljusinsläpp från fönster. Förberett för tvätt maskin.

WC
Separat toalett, precis intill badrummet, med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. Här ryms en toalett, ett mindre handfat och spegel.

FÖRENINGEN

Byggnadsår
1968

Uppvärmning
Vattenburen fjärrvärme

Utförda renoveringa
1996 Portar bytta
1998 Ventilationsanläggningen ombyggd/placerad på yttertak
2000 Fasader och balkonger renoverade
2000 PCB sanerat
Under 2014-2017 har mycket arbete fokuserats på stambyte och föreningens värmesystem. Planen är att byta ut värmeledningar till och från alla badrum i samband med stambyte samt renovering av tvättstugor.
2015 Nya maskiner i Föreningens tvättstugor.
2015 Byte av lås i gemenssamma utrymmen.
2015 Ventilationskontroll.

Kommande renoveringar
2017 Stambyte pågår i dem andra fastigheter.

Föreningen och Fastighet
Brf Skärholmshöjden är en relativt ung förening, bildad 2012 med gatuadresserna Ekholmsvägen 206-210, 218-222, 224-228 och 230-234 med totalt 150 st lägenheter varv 93 bostadsrättslägenheter, 57 hyresrätter och 13 lokaler. Föreningen består av fyra höghus i 6 våningar på höjden ovanför Skärholmen centrum. Ventilation genom mekanisk frånluftsventilation. Föreningen äger marken. Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 5 kvm

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har två tvättstugor som ligger i porten 218 och 230. Cykelrum finns i anslutning till varje port. Det finns ett soprum för sopsortering och grovsopor, beläget mellan husen 224-228 och 230-234. I varje trapphus finns det även en sopnedkast för hushållssopor

TV- och internetanslutning
Fastigheten är ansluten till ComHems kabelnät och till stadsnätet, även fiber finns i huset. Det finns också möjlighet att teckna abonnemang med en rad leverantörer.

Bilplats
Föreningen har 20 parkeringsplatser som hyrs ut till boende. Platserna kostar för närvarande 350 kr/mån. Tyvärrr är det stor brist på parkeringsplatser och föreningens kö är väldigt lång.

Stockholms Parkering erbjuder varmgarage med kort väntetid. Vänligen kontakta http://www.stockholmparkering.se/, för att hyra en plats i deras garage på Ekholmshöjden.

Kommande avgiftsförändringar
Styrelsen har inte beslutat om någon sådan.

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkänns ej

Överlåtelseavgift
1 138 kr. Debiteras köparen.

Pantsättningsavgift
455 kr. Debiteras köparen.

Övrigt
För mer information se föreningens hemsida: http://brfskarholmshojden.bostadsratterna.se/

Områdesinformation

Här bor du i trevligt bostadsområde ett stenkast från Skärholmen centrum, tunnelbanan och flertalet busslinjer. I centrumet finns ett enormt utbud av affärer, restauranger och service. På gångavstånd finner du Kungens Kurva med världens största IKEA och Heron city med all tänkbar underhållning och shopping för hela familjen. I Skärholmen finns även gott om möjligheter till friluftsliv, med närhet till grönområden samt Mälarens vatten och stränder. Njut av bad, båtliv, skridskoåkning, fiske och promenader längs strandpromenaden. I området finns också trevliga Skärholmens gård och Café Lyran. Gott om dagis, förskolor och grundskolor gör att området lämpar sig väl för barnfamiljer. Skärholmen är knutpunkt för flera busslinjer och tunnelbanan tar 20 minuter till city.

Adress
Ekholms­vägen 234, 2 tr
Pris
2 190 000 kr /bud
Boarea
67 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 861 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Skärholmen
Lägenhetsnr
159
Förening
Brf Skärholmshöjden
Andelstal, förening
0.90950 %
Andelstal, ägande
0.88495 %
Energistatus
Utförd
Prestanda
228 kWh/Kvm och år
Ansvarig mäklare
 
Olga Muñoz
Fastighetsmäklare