Elgentorps­vägen 20, 6 tr

Läs om bostaden Alla bilder

Elgentorpsvägen 20, 6 tr

Tullinge

Pris
1 650 000 kr / Bud
Boarea
45 Kvm
Rum
1.5 rum och kök
Avgift
3 025 kr
Ingår i avgiften
värme, VA, kabel-TV, IP-tel, Br-tillägg
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Botkyrka

Nu till försäljning i Tullinges mest omtyckta bostadsrättsförening Akvarellen, hittar ni denna välplanerade lägenhet på 45 kvm. Stor och härlig terrass i sydvästläge. Väldisponerat vardagsrum, kök med bra arbetsytor och matplats samt helkaklat badrum med tvättutrustning. Sovalkov som är omgjort till rum vilket utgör en optimal sovplats.

HSB brf Akvarellen är en mycket populär förening. Här får du tillgång till inomhuspool, gym, bastu, snickarverkstad, festlokal samt restaurang.

Gångavstånd till Tullinge centrum och pendeltågstation där matbutiker, restauranger, apotek samt gym finns att tillgå.

HALL:
Ljus och inbjudande hall med gott om utrymme för avhängning samt möblemang. Klinker på golv och vita väggar.

BADRUM:
Till vänster när ni stiger in hittar ni det rymliga badrummet. Kakel på väggar samt klinker på golv. Här finns dusch, WC, tvättställ samt tvättutrustning i form av tvättmaskin samt torktummlare. 

VARDAGSRUM:
Vardagsrum med utgång till den berömda terrassen. Välplanerat rum med ljusa färgval på väggar samt golv och en matchande fondvägg. Parkettgolv som är genomgående i bostaden. 

Sovalkov:
Här har bostadsägaren satt upp en vägg samt dörr. Detta gör att bosatden kan erbjuda ett rum att sova i. Här finns plats för en större säng. Vita vägga och parkettgolv. 

KÖK: 
Rymligt kök med plats för matbord som rymmer 4-5 personer. Parkett på golv, vita skåpsluckor och svart klinker ovan arbetsytor. Vitvaror så som kyl/frys och spis är i rostfritt. 

 

 

FÖRENINGEN

Föreningens fastigheter består av två terrasshus med 5 till 8 våningar inklusive nedre botten, med totalt 247 bostadsrätter. Lägenheterna är i storlek från ett rum och kök till fem rum och kök. Varje lägenhet har en väl tilltagen terrass och anslutning till bredband. Inomhusgarage finns under båda husen. Föreningens tomt är en kuperad naturtomt som sluttar mot söder. En restaurang och en Montessoriförskola med två avdelningar finns i fastigheterna.

På Tullinge torg finns en väl utbyggd kommunal och kommersiell service med bland annat livsmedelsbutiker, postservice, bank, mäklare, bibliotek, folktandvård, apotek och vårdcentral.

 

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns pool, bastu, gym, cykel och barnvagnsrum, snickarbod, vävstuga och en festloka.

Parkering
Varmgarage med hiss direkt till våningsplanet hyrs för 420 kr/mån (kan förekomma kötid). Parkering utomhus kostar 200 kr/mån. Det finns även gästparkeringar i området.

Förråd
Till större lägenheter hör ett lägenhetsförråd beläget på entréplan.

Överlåtelseavgift
1 120 kr, betalas av köparen

Pantsättningsavgift
448 kr

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta

 

 

Områdesinformation

Tullinge är ett attraktivt och lugnt bostadsområde med närhet till härlig natur och friluftsliv. I Brantbrink fylls motionslivet på med ishall, fotbollsplan, samt tennishall. En populär del i södra Tullinge är Lida friluftsområde som är beläget vid sjön Getaren. Tullinge Centrum erbjuder ett utbud av matbutiker, restauranger, bank och annan service. Från stationen avgår bussar och pendeltåg till Stockholm central som tar ca 20 min och till Södertälje centrum som också tar ca 20 min. Under rusningstid går även pendeltåg till Uppsala C, via Arlanda. Det går flera olika bussar från Tullinge station upp och runt i de olika delarna av Tullinge. Bussar går mellan Tullinge C och Flemingsberg via Huddinge sjukhus och Södertörns Högskola. Flera skolor och förskolor finns i närheten. Parkhemsskolan, Tullingebergsskolan, Eklidsskolan, Banslättskolan är F-5 skolor. Trädgårdsskolan ligger mitt i grönskande Tullingeträdgårdsstad för skolår F-9. Falkbergsskolan invid centrum för skolår 5-9. Samt Tullingegymnasium. Läs gärna mer på: www.botkyrka.se.

Adress
Elgentorps­vägen 20, 6 tr
Pris
1 650 000 kr / Bud
Boarea
45 kvm
Rum
1.5 rum och kök
Avgift
3 025 kr
Ingår i avgiften
värme, VA, kabel-TV, IP-tel, Br-tillägg
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Botkyrka
Område
Tullinge
Lägenhetsnr
30
Våningsplan
6
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1988
Fönster
3-glas
TV/Internet
Com hem
Värme
Fjärrvärme
Förening
HSB BRF Akvarellen i Tullinge
Org.nr
716418-7168
Andelstal, förening
0.25296 %
Förråd
I bostaden
Energistatus
Utförd
Prestanda
107 kWh/Kvm och år

Driftskostnader

El
200 kr/mån
Försäkring
155 kr/mån
Totalt
355 kr/mån
Kommentar
Angivna kostnader är baserade enligt schablon och kan komma att variera efter faktisk förbrukning och leverantör.