Vinn en
Vessla

Evenemangs­gatan 10, 8 tr

Läs om bostaden Alla bilder

Soon for sale

Evenemangsgatan 10, 8 tr

Solna

Boarea
125 Kvm
Rum
4 rum och kök
Varav sovrum
3 till 4
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Solna

Radhusidyll med gemytlig grannsämja, centralt beläget i ostört läge på taket. Ni bor här med stor terrass och bästa solläget. Plats för möblemang, växter och lek. Gavelläget gör att bostaden och terassen ligger extra öppet och fritt.
Huset är byggt 2015 och är toppmodernt, ljust, luftigt och perfekt planerat. Det går att omdisponera övervåningens sällskapsrum till ett fjärde sovrum vilket gör om bostaden till en 5:a. Det finns två stora badrum, ett med badkar och ett med tvättmaskin samt torktumlare. Gott om förvaring i rymlig klädkammare.

Kontakta ansvarig mäklare redan nu om intresse finns!

Föreningen

Förening
Brf Stjärnhimlen består av 82 lägenheter fördelat på 58 lägenheter och 24 stycken radhus. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Inga planerade avgiftsförändringar eller renoveringar i dagsläget.

Gemensamma utrymmen
Cykelrum och barnvagnsrum beläget på entréplan
Soprum.

TV och internetanslutning
Fiber är draget i fastigheten. Leverantör: Telia. Internet och basutbud av tv ingår i avgiften.

Parkering
Föreningen har platser i Arenagaraget. I garaget finns olika typer av platser och kostar ca 900-1800kr. För mer information konakta Parkman tel: 08-734 90 00 eller via mail: info@parkman.nu

Övrigt
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift får tas ut enligt stadgar.

Områdesinformation

Arenastaden i Solna är en av Sveriges mest expansiva och populära områden som kommer att bli en av norra Europas modernaste stadsdelar, ett helt nytt område med liv och rörelse. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor - hit flyttar bland annat ICA, SEB och Telia in sina huvudkontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga som med närhet till både city, natur och parker gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Precis intill bakom Arenan finns mysiga Råstasjön och Lötsjön som erbjuder promenad-och löparstråk med ett avkopplande stopp på Gröna Stugans Café. En bit bort är Hagaparken belägen som är en del av Kungliga Nationalstadsparken och Sveriges främsta exempel på engelsk park. Gör ett besök i koppartälten, promenera eller bara njut av en picknick i det gröna.

Kommunikationsmöjligheterna till och från Arenastaden är många. Pendeltåget tar dig till Stockholms Central på 8 minuter samt till Arlanda på 30 minuter utan byten. Från tunnelbanestationerna Solna Centrum och Näckrosen är det gångavstånd och du når T-centralen på ca 9 minuter. Den nya tvärbanan tar er snabbt till Alvik, Sundbyberg och Solna station. Utöver detta finns det 10 olika busslinjer som passerar stadsdelen.

Adress
Evenemangs­gatan 10, 8 tr
Boarea
125 kvm
Rum
4 rum och kök
Varav sovrum
3 till 4
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Solna
Område
Solna
Våningsplan
8
Byggnadsår
2015
TV/Internet
Telia
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Stjärnhimlen
Org.nr
769626-6167
Förråd
Källarförråd
Ansvarig mäklare
 
Sofie Vikström
Fastighetsmäklare & Partner