Sköndals­vägen 3 / Strand­vägen 3

Läs om bostaden Alla bilder

Sköndalsvägen 3 / Strandvägen 3

Ösmo

Pris
3 295 000 kr / Bud
Tomtarea
909 Kvm
Biarea
75 Kvm
Boarea
114 Kvm
Rum
5 rum och kök
Ägandeform
Friköpt - Småhus
Kommun
Nynäshamn

Rumsbeskrivning

Entréplan
Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Vitmålade ytskikt och lättrengörligt klinkergolv i ljusgrått. 

Kök
Rymligt kök med gott om utrymme för matlagning tillsammans med vänner och familj. Här varvas generösa arbetsytor med god förvaring i både över-och underskåp med vita fronter. Kakelbeklädd vägg i vitt ovan spotlight-belyst arbetsbänk i oljad ek. Det maskinella utrustningen består av varmluftsugn, induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin samt stor kombinerad kyl/frys. Sobert vitmåladeväggar och mörkbetsat parkettgolv.

Vardagsrum
Ljust och trevligt vardagsrum med en socialt främjande planlösning som binder samman matplats, vardagsrum och kök. Perfekt för familjen! Här inryms med lätthet en större soffgrupp, soffbord, mediamöbel samt matplats för både de mindre-och större middagssällskapen. Eldstaden (fungerande men avställd i dagsläget) utgör rummets mittpunkt och kan värma lite extra under vinterhalvåret. Generöst ljusinsläpp från flertalet parallella fönsterpartier. Vitmålade väggar och genomgående mörkbetsat parkettgolv.

Sovrum 1
Rofyllt sovrum med utgång till husets vidsträckta balkong som löper längs med fasaden. Passar ypperligt som gäst, barn-eller tonårsrum. Plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt byrå eller skrivbord. Parallella garderober möjliggör för klädförvaring. Vitmålade väggar och mörkbetsad parkett.

Sovrum 2
Generöst sovrum med gott om plats för fullstor dubbelsäng, nattduksbord samt andra trivselmöbler. Tapetserad fondvägg och i övrigt vitmålade väggar varvas med en rustik tegelvägg. Mörkbetsat parkettgolv.

Badrum 1
Mycket fräscht badrum som inger en känsla av lyx. Helkaklat med både vitt kakel samt Carrarramarmor som även klär golvet. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch med duschvägg i klarglas. Infällda spotlights i taket. 

Balkong
Trevlig balkong med utsikt mot den grönskande trädgården. Balkongen sträcker dig längs med hela våningsplanet och inrymmer utemöblemang och krukväxter om så önskas. Infällda spotlights i taket som lyser upp mörkare kvällar.

Nedre plan
Master bedroom
Ett väl tilltaget sovrum med ingång till en fantastisk rymlig walk-in-closet. Här erbjuds gott om svängrum med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, byrå samt annat möblemang efter tycke och smak. Egen utgång via balkongdörr till trädgården. Ljus färgsättning på väggarna och mörkbetsat parkettgolv.

Kontor/sovrum
Bra sovrum som med fördel även kan nyttjas osm hemmakontor för den som önskar. Plats för säng med tillhörande möblemang. Fondvägg med mönstrad tapet och mörkbetsad parkett.

Duschrum
Fräscht helkaklat duschrum med vitt kakel och beiget golvklinkers. Utrustat med dusch med vikbara duschväggar i klarglas, handdukstork, handfat med kommod, spegel samt wc.

Tvättstuga
Praktisk tvättstuga, utrustad med tvättmaskin, i direkt anslutning till fastighetens pannrum. Helkaklade väggar i vitt med plastmatta på golvet. 

 

 

 

Adress
Sköndals­vägen 3 / Strand­vägen 3
Pris
3 295 000 kr / Bud
Tomtarea
909 kvm
Biarea
75 kvm
Boarea
114 kvm
Tomtarea
909 kvm
Rum
5 rum och kök
Ägandeform
Friköpt - Småhus
Kommun
Nynäshamn
Område
Ösmo
Byggnadsår
1966
Fasad
Trä och Tegel
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Ja
Stomme
Trä/betong
Bjälklag
Trä/betong
Grundläggning
Sutterängkällare /betongplatta på mark
Murstock
Ja
Fönster
3-glas
Värme
Direktverkande el, vattenburna radiatorer. Pellets.
V/A
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut
fnr_010432669
Servitut
Gemensamhetsanläggning Nynäshamn VANSTA GA:2

Taxeringsvärde

Totalt
1 341 000 kr
Byggnadsvärde
873 000 kr
Markvärde
468 000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Energistatus
Utförd
Prestanda
126 kWh/Kvm och år

Driftskostnader

El
2 000 kr/mån
V/A
533 kr/mån
Sotning
33 kr/mån
Samfällighet
17 kr/mån
Renhållning
100 kr/mån
Försäkring
800 kr/mån
Totalt
3 483 kr/mån
Kommentar
Enligt säljarens uppgifter

Inteckningar

Totalt
2 325 000 kr
Fördelat på
9 pantbrev
Ansvarig mäklare
 
Tomas Andersson
Fastighetsmäklare & Partner
Assisterande
 
Malwina Nilsson
Fastighetsmäklare
Budgivare
Bud
Inkom
2
3 100 000 kr
2018-01-16 11:06
1
3 000 000 kr
2018-01-16 10:47