Fregatt­vägen 77

Läs om bostaden Alla bilder

Soon for sale

Fregattvägen 77

Gröndal

Pris
3 450 000 kr Fast pris
Boarea
47 Kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 373 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Ingår ej i avgiften
Till avgiften tillkommer en obligatorisk kostnad om 125kr/mån för internetuppkoppling samt 484kr/mån för avbetalning för balkong.
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Högst upp i huset med härlig utsikt finner ni denna topprenoverade tvåa i mysiga Gröndal! Bostaden totalrenoverades med nytt kök, nytt badrum samt helrenoverade ytskikt för bara två månader sedan. Öppen planlösning, lyxiga materialval samt en riktigt bra disponering av bostadens samtliga ytor. Stor möblerbar balkong i västerläge där ni kan avnjuta åtskilliga solnedgångar. Stabil och välskött HSB-förening med populär adress i Gröndal. Missa inte chansen att förvärva en av Gröndals bästa tvåor. 

Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén. Här finns ett städskåp integrerat i väggen med gott om förvaring. 

Kök
Nyrenoverat kök från årsskiftet med utomordentlig förvaring bakom de ljusa skåpluckorna samt gott om arbetsyta på bänkskivan i marmor. Köket har en halvöppen planlösning mot vardagsrummet där man med fördel kan placera matplatsen mellan de två utrymmena vilket gör bostaden till en social och trevlig lägenhet. Härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna med fin utsikt. De maskinella utrustningen består av gashäll, diskmaskin, vägghängd fläkt, kyl/frys samt varmluftsugn. 

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med en härlig känsla tack vare den halvöppna planlösningen mot köket. Här finns plats för större soffgrupp med tillhörande soffbord samt ytterligare möblemang och förvaring genom sideboards och hyllor för den som önskar att installera detta. Från vardagsrummet når man även den stora balkongen i västerläge med fantastiskt utsikt över solnedgångarna. 

Sovrum
Stort sovrum med härlig utsikt från sovrummets fönster. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Längs sovrummets ena vägg finner ni en fantastisk garderobsvägg som löser förvaringsbehovet galant. Längst ut bredvid garderoberna finns dessutom snygga nischer inbyggda i väggen där det finns plats för ytterligare förvaring eller inredningsdetaljer. Nischerna är även belysta vilket ger ett snyggt sken. 

Badrum
Nyrenoverat badrum från årsskiftet med vitkaklade väggar samt grå klinker på golvet. Dusch med infällbar duschvägg, handfat med kommod, WC samt handdukstork. Badrummet har golvvärme samt ett härligt fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp till badrummet. 

FÖRENING

HSB BRF Flottiljen i Stockholm är en äkta förening med 102 bostäder samt 2 lokaler. Föreningen förvärvade fastigheten 1944-45.

Gjorda renoveringar:
2014 Källardörrarna har bytts ut.
2013 Spolning av stammar.
2013 Invigning av föreningens gym.
2012 Övernattningslägenhet renoverades.
2012 Trapphusrenovering
2011 Omläggning av stora lån
2007-2008 Fasad- och balkongrenovering
2001 Stambyte (liggande stammar)
1993/1994 Renovering av takbeläggning.
1993/1994 Nya elstammar/elledningar.
1993/1994 Nya vertikala vatten- och avloppsstammar i kök och badrum.

Kabel TV/Bredband:
Levereras genom bredbandsbolaget. Basutbud för TV ingår i månadsavgiften.
Bredbandet kostar 125kr/månad och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Parkering:
33 st parkeringsplatser samt 3 st MC-platser. Går att hyra för 200 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. HSB servicecenter har hand om administrationen för p-platserna.
Det är för närvarande väntetid till p-platserna och kötiden beror helt på när folk flyttar.

Gemensamma utrymmen:
Föreningens gym invigdes i mars 2013 och finns beläget tillsammans med bastu i källaren på Fregattvägen 83-85.
Föreningens två tvättstugor finns belägna på Fregattvägen 71-73 och 83-85.
Tvättstugorna bokas via bokningstavlor med tag/bokningsbricka alternativt via Internet.


En övernattningslägenhet finns tillgänglig för föreningens medlemmar på Fregattvägen 79. Här finns sängar, trinettkök, dusch och toalett. Lägenheten får hyras i max 7 dygn i sträck. Bokning sker via ansvarig i föreningen eller på Internet. Priset per dygn är 150kr.

Medlemskap i HSB är obligatoriskt för bostadsrättsinnehavare i föreningen, medlemskapet kan tecknas via HSB:s hemsida. HSB tar en medlemsavgift om 500 kr vid ansökan.

Föreningen godkänner ej juridisk person.
Delat ägande godkänns av föreningen.

Se föreningens hemsida för mer info: http://www.hsb.se/stockholm/flottiljen

Områdesinformation

Gröndal präglas av fina stadskvarter, såväl gamla kulturbyggnader som modern bebyggelse och ligger nära Mälarens vatten och sjön Trekanten.

Stadsdelen är grön och lummig och har ett stort utbud av både service och vackra promenadvägar. Det finns både klippbad och strandbad i området och för den båtintresserade finns möjlighet till båtplats.

I Gröndals centrum finns både trendiga restauranger och caféer, matbutiker, bibliotek, kemtvätt och en rad småbutiker. I närheten ligger Gröndalsskolan, FK - Åk 5, vackert belägen vid Mälaren och mycket omtyckt av föräldrarna. I området finns även en rad förskolor bl.a. Hamngårdens förskola. Liljeholmstorget med galleria ligger på promenadavstånd.

Direkt utanför porten når ni bussar och tvärbanan. Man cyklar enkelt till Söder på 10 minuter eller 15-20 minuter till fots. Genom Gröndals centrum går tvärbanan mot Alvik, Solna och Sickla Udde. Från Gröndal går det även en rad busslinjer bl.a. 133 mot Liljeholmen och Ekensberg, 152 till Älvsjö och Bromma flygplats och 161 till Bagarmossen via Älvsjö station. Från Liljeholmen tar du dig med T-banan, röda linjen, till T-centralen på 10 minuter.

Adress
Fregatt­vägen 77
Pris
3 450 000 kr Fast pris
Boarea
47 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 373 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Ingår ej i avgiften
Till avgiften tillkommer en obligatorisk kostnad om 125kr/mån för internetuppkoppling samt 484kr/mån för avbetalning för balkong.
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Gröndal
Lägenhetsnr
99-2056-1-52-2
Våningsplan
3
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1942
Ventilation
Självdrag
Värme
Fjärrvärme
Förening
HSB:s Brf Flottiljen i Stockholm
Org.nr
702000-5877
Andelstal, förening
0.98390 %
Andelstal, ägande
0.98852 %
Förråd
Källarförråd
Energistatus
Utförd
Prestanda
145 kWh/Kvm och år
Energiklass
C

Driftskostnader

El
200 kr/mån
Försäkring
100 kr/mån
Totalt
300 kr/mån
Kommentar
Angivna kostnader är baserade enligt schablon och kan komma att variera efter faktisk förbrukning och leverantör.
Ansvarig mäklare
 
Sam Roshandel
Fastighetsmäklare