Fridensborgs­vägen 131

Läs om bostaden Alla bilder

Fridensborgsvägen 131

Järvastaden

Pris
3 795 000 kr /Utgångspris
Boarea
62 Kvm
Rum
2 rok
Varav sovrum
1 till 2
Avgift
3 720 kr
Ingår i avgiften
Värme & kallvatten
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Solna

Högst upp i huset på våning 5 av 5 finner du denna optimalt planerade 2:a som med enkla medel kan göras om till en 3:a (se alternativ planritning).

Bostaden erbjuder öppna ytor, stora fönsterpartier och gott om ljusinsläpp. Fullt utrustat kök, rymlig matplats i öppen planlösning till vardagsrummet och sovrum med separat klädkammare. Den rymliga balkongen om ca 6 kvm nås från vardagsrummet.

I attraktiva Järvastaden bor du direkt inpå naturen och Igelbäckensnaturreservat. En kort promenad bort ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och ett gym.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här ligger även Mall of Scandinavia.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger ca. 10 minuters promenad från lägenheten och tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20.

Sammanfattningsvis ett mycket trevligt boende, högst upp i fastigheten med ett bra läge. Lägenheten kan enkelt omvandlas till en 3:a om så önskas. Här blir du den första att flytta in. Ett hem att trivas i!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Lägenheten (51501) säljs på ritning, visningar är tyvärr inte möjliga.

MATERIALVAL & PLANLÖSNING
Under fliken ''dokument'' finner du inredningsvalen för lägenheten samt planlösning.

TILLTRÄDE
Preliminärt tillträde i december 2017. Specifikt datum meddelas senast tre månader innan.

EKONOMISK PLAN & STADGAR
Under fliken dokument finner du ekonomisk plan och stadgar.

 

Hall
Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter och två garderober. Säkerhetsdörr. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Kök
Snyggt, modernt kök från Marbodal med matplats för 4-6 personer. Vita luckor, vitt kakel ovan grå bänkskiva. Full maskinell utrustning bestående av, induktionshäll, ugn, fläkt, vägghängd mikro,  kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens i rostfritt utförande.  

Vardagsrum
Trevligt och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot matplats. Stora fönsterpartier samt utgång till den härliga balkongen.

Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel om så önskas. I anslutning till rummet finns en rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring.

Badrum
Badrum med vitkaklade väggar och grå klinker. Dusch, wc, kommod och spegelskåp med sidobelysning. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. 

FÖRENINGEN

Kvarteret Blåbärsskogen ligger på ett av Järvastadens mest eftertraktade lägen och består av totalt 130 lägenheter. Blåbärsskogen blir ett U-format kvarter som ligger mellan ett skogsparti i söder och Spegeldammsparken i norr. I de 130 välplanerade lägenheterna om ett till sex rum och kök finns bostäder för människor i alla åldrar. Samtliga bostäder får minst en balkong eller uteplats och i föreningen kommer det finnas en mysig innergård med grönytor, lekplats, pergola samt bord och bänkar.

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsförråd, städrum, källsortering, styrelserum och övernattningsrum.

Parkering
I föreningen finns 104 st garageplatser varav 3 st är mc-platser och 5st har elbilsuttag. föreningen har även 26 öppna p-platser.
Hyra garage 950kr/mån, hyra garage med elbilsuttag 1.450 kr/mån, hyra garage mc-plats 450kr/mån, avgift öppen p-plats 500kr/mån.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd

Överlåtelseavgift
1 120 kr, betalas av köparen

Pantsättningsavgift
448 kr

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta

Områdesinformation

Intill natursköna Igelbäckens naturreservat och endast tio minuter från city hittar du Järvastaden – en ny stadsdel under uppbyggnad för stora och små. Yteffektiva och moderna lägenheter med stora balkonger och terrasser harmonierar med trivsamma rad- par- och kedjehus. Naturen är bevarad även mellan husen via en stor grönkil och vackra parker.

Närservice återfinns redan nu i form av dagligvarubutik, caféer, restauranger, cykelhandlare, gym , förskolor och lekparker, och större köpcentrum som Kistagallerian, Mall of Scandinavia och Solna Centrum finns inom gång- och cykelavstånd.

Järvastaden är en modern och genomtänkt stadsdel, en plats att leva och utvecklas i.

Adress
Fridensborgs­vägen 131
Pris
3 795 000 kr /Utgångspris
Storlek
62 kvm
Rum
2 rok
Varav sovrum
1 till 2
Avgift
3 720 kr
Ingår i avgiften
Värme & kallvatten
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Solna
Område
Järvastaden
Lägenhetsnr
51501
Våningsplan
5 av 5
Byggnadsår
2017
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Blåbärsskogen
Org.nr
769630-8373
Andelstal, ägande
0.6373 %
Förråd
Förråd
Energistatus
Ej utförd
Ansvarig mäklare
 
Lukas Hernblad
Fastighetsmäklare & Partner