Grindtorps skol­gränd

Läs om bostaden Alla bilder

Grindtorps skolgränd

Täby

Pris
2 850 000 kr Fast Pris
Boarea
49 Kvm
Rum
2 rum och kök
Varav sovrum
1 till 2
Avgift
3 112 kr
Ingår i avgiften
inkl VA, värme. Digital-TV och bredband
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Täby

Nyproducerad 2a, möjlig 3a säljs på ritning. Trevligt läge i huset på 2tr med en stor balkong och öppen ljus planlösning med gavelläge och därmed fönster åt två väderstreck.  
Här har du möjlighet att vara den första som flyttar in denna nyproducerade lägenhet precis vid Täby köpcentrum och goda kommunikationer.

Accepterat pris appliceras på denna försäljning!

Mycket välplanerade 49kvm som ger flera möjliga möbleringsmöjligheter utifrån dina önskemål! Social yta med öppen lösning i kök/vardagsrumsdelen samt fönster i hörnläge.

Sovrummet rymmer en större säng och har snyggt anpassad garderobslösning med skjutdörrar.

Välutrustat kök med allt du behöver för en bekväm vardag, här kan man utan att trängas vara flera som hjälps åt med matlagningen.

Som nyproducerad bostade får man något bättre takhöjd vilket bidrar tillsammans med höga fönster bidrar till härlig rymd i bostaden.

Badrummet är snyggt helkaklat i neutrala färger och utrustat med dusch med duschväggar, tvättställ, wc och handdukstork. 

FÖRENING

Välkommen till Brf Pegasus i Täby som är en äkta bostadsrättsförening bestående av 99 lägenheter, fördelade på fyra bostadshus omfattande 5-6 våningar. Adresserna är Grindtorps skolgränd 40, 42, 44 och 46 i Täby. Tomtens areal är 3 618 kvm och boarean uppgår till 6 059 kvm. I föreningen finns ett styrelserum samt ett övernattningsrum. Utrymme för källsortering samt förråd för cyklar, barnvagnar och rullstolar finns. Samtliga lägenheter är utrustade med säkerhetsdörr. Uppvärmningen sker via fjärrvärme och frånluftsvärmepump, vattenburet via radiatorer. Ventilationen består av mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning, tilluft via uteluftsventiler bakom radiatorer.

Föreningen är klassad som en äkta bostadsrättsförening.

TV och bredband:
Avtal har tecknat med TeliaSonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet ingår. Digital-TV, bredband och IP-telefoni är gruppanslutet och ingår till samtliga lägenheter till ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/ månad.

Pantsättningsavgift:
Föreningen har rätt att debitera pantsättaren en avgift motsvarande 1 % av det aktuella prisbasbeloppet (448 kr/pant).

Antal lägenheter:
99 st

Utförda renoveringar:
Fastigheten är nyproducerad varvid inget underhållsarbete förväntas föreligga den närmaste tiden.

Parkering:
Föreningen tillhandahåller 75 garageplatser, varav tre MC-platser. Separat kölista tillämpas. Kostnaden för garageplatserna uppskattas till 1 050 kr/månad.

Överlåtelseavgift:
Föreningen har rätt att debitera köparen en överlåtelseavgift motsvarande 2,5 % av det aktuella prisbasbeloppet (1 120 kr).

 

 

Områdesinformation

Området ligger strax öster om Täby Centrum, på andra sidan järnvägen, d.v.s. mellan Grindtorp och Täby Centrum. Detta är den andra etappen av tre att byggas i det nya bostadsområdet som slutligen kommer att rymma omkring 300 lägenheter.

Här bor du med ett mycket centralt läge, precis intill Täby Centrum. Täby centrum erbjuder all tänkbar service som flera matbutiker, systembolag, gym, bio, vårdcentraler m.m. Mycket bra shopping i populära köpcentrummet Täby centrum som också erbjuder stort utbud av caféer och restauranger,

Mycket nära Roslagsbanan som tar dig in till Stockholm och Tekniska Högskolan på mindre än 20 minuter. Här finns även ett modernt busstorg med ett flertal olika busslinjer. En gångväg med gångtunnel under vägen leder till bussarna på andra sidan vägen och till Roslagsbanan samt Täby Centrum.

Adress
Grindtorps skol­gränd
Pris
2 850 000 kr Fast Pris
Boarea
49 kvm
Rum
2 rum och kök
Varav sovrum
1 till 2
Avgift
3 112 kr
Ingår i avgiften
inkl VA, värme. Digital-TV och bredband
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Täby
Område
Täby
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glas
TV/Internet
Telia
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Pegasus
Org.nr
769632-6904
Andelstal, förening
0.8654 %
Förråd
Ja
Energistatus
Ej utförd

Driftskostnader

El
300 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
450 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad
Ansvarig mäklare
 
Alex Edenvik
Fastighetsmäklare