Johanneshovs­vägen 153, 5 tr

Läs om bostaden Alla bilder

Johanneshovsvägen 153, 5 tr

Årsta

Pris
4 650 000 kr Fast pris! Först till kvarn!
Boarea
81 Kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 453 kr
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Högt upp i huset på femte våningen ligger denna nyproducerade lägenhet med dubbla balkonger! Bli den första att flytta in i denna lägenhet som ligger i JM:s slutsålda projekt Mejeriet, tillträde i mars 2018.

Lägenheten är välplanerad och har öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum, stort badrum och två väldisponerade sovrum. Tack vare de dubbla balkongerna så kan man njuta av solen under större delen av dagens timmar, samtidigt som det höga läget på femte våningen bjuder på härlig utsikt över området.

Säljes på ritning med tillträde i mars 2018, kontakta mäklaren för ytterligare information.

RUMSBESKRIVNING

HALL
Hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. I hallen finns dessutom en rymlig garderobsvägg med praktiskt inredning som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Slitstarkt golv och ljusa väggar. Säkerhetsdörr är installerad.

VARDAGSRUM
Väldisponerat och trevligt vardagsrum med tre stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Ekparkettgolv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för soffgrupp och övrig möblering. Öppen planlösning mot kök.

KÖK
Smakfullt och påkostat kök från Vedum med vita luckor. Mörkare bänkskiva med underlimmad diskho och påkostat kakel ovan arbetsytor. Maskinellt utrustat i rostfritt med dubbla kyl och frys, induktionshäll med tillhörande ugn (i arbetshöjd), inbyggd mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Vitmålade väggar och ekparkett. Från köket nås lägenhetens andra balkong.

SOVRUM 1
Sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Bra förvaring via garderob och linneskåp. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Härifrån finns utgång till lägenhetens ena balkong belägen mot föreningens lummiga innergård.

SOVRUM 2
Lägenhetens andra sovrum med plats för extra förvaring garderober. Vitmålade väggar och ekparkett. Kan disponeras som barnrum/gästrum eller kontor.

BADRUM
Generöst badrum som är utrustat med dusch med duschvägg, badrumsskåp, handfat med kommod, spegelskåp, WC samt tvättmaskin och torktumlare. Ett vackert klinkergolv och väggarna är helkaklade i vitt.

OMRÅDET

KOLLEKTIVTRAFIK
Nära till flera sorters kollektivtrafik i flera olika riktningar. Pendeltåget tar dig i norr- södergående riktning, tvärbanan tar dig i öst- västgående riktning, och även bussen finns som ett alternativ till framförallt tvärbanana. Det är ca 3-4 minuters buss till knutpunkten Årstaberg. Det tar endast 7 minuter med tvärbanan till Liljeholmens centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

MOTION/NATUR
Nära till bra promenadstråk, löparrundor och ute gym. Framförallt längs med Årstaviken, men även Årstafältet erbjuder motsvarande möjligheter och där finns dessutom en driving range för den golfintresserade. Lite längre ner på gatan mot Årstaviken har det nyligen byggts en stor konstgräsplan som är öppen för allmänheten.

Det har nyligen byggts ett antal badbryggor längs med Årstaviken, och det finns en liten badstrand om man går rakt ner mot vattnet från lägenheten. Två större kedjor har nyligen öppnat gym inne vid Årsta centrum, men det finns även en mindre aktör ett par hundra meter upp längs Svärdlångsvägen mot stationen.

RESTAURANGER & SHOPPING
Endast ett stenkast till Gullmarsplan dessutom finns 
Liljeholmskajen på promenadavstånd.

BARN/FAMILJ
Det finns flera förskolor inom gångavstånd, flera av dessa i närheten av fastigheten
.

FÖRENINGSINFO

GARAGE
Längst ner i huset finns garage med drygt 50 bilplatser. Garagevåningen nås med hiss.

UTEPLATS
Alla lägenheter får rymlig balkong eller uteplats, de flesta med dubbla balkonger. Uteplatserna är mycket generösa, belägna en trappa upp på förskolans tak.

TILLTRÄDE
2018-03-06

ENTREÈR
De fem trapphusen har välkomnande och lättillgängliga entréer. På entrévåningen finns postboxar. Morgontidningen levereras till en tidningshållare utanför tamburdörren.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd storleksmässigt anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas med gallervägg och är utrustade med hylla och stång.

BARNVAGNS & RULLSTOLSFÖRRÅD
Finns i anslutning till alla trapphus. För cykelförvaring finns rum i entré- och källarvåningen.

SOPHANTERING
Varje lägenhet är utrustad med kärl för källsortering, placerade i diskbänkskåpet. Hushållssopor slängs i nedkaströr vid porten och töms med mobil sopsug. Det finns även ett källsorteringsrum som nås från gården.

GEMENSAMHETSLOKAL
I huset finns en mindre gemensamhetslokal som föreningen disponerar som man önskar; för styrelsemöten, barnkalas eller kanske som övernattningslägenhet för långväga gäster.

ÖVRIGT
Det tillkommer en obligatorisk avgift för bredband och TV via Telia Triple Play och telefoni om 220 kr/mån.
Gällande varmvatten så debiteras varje bostadsrättsinnehavare beroende på hur mycket varmvatten som förbrukas i hushållet. Uppskattad kostnad för detta är ca 75 SEK/mån.

Områdesinformation

Småstadskänsla när den är som bäst! Lugnt och trivsamt område i attraktiva Årsta med goda kommunikationsmöjligheter med tvärbana, bussar och pendeltåg.

Södermalm på bekvämt avstånd, en kort cykeltur på 10 minuter. I området finns Årsta torg med mataffärer och annan service.

Runt knuten finns vackra grönområden med lekplatser, en idealisk plats för barn med flera förskolor och skolor i närheten. Ni tar er också snabbt ner till Årstavikens glittrande vatten för härliga promenad eller löpturer.

Ett boende i lugnt läge - nära staden!

Adress
Johanneshovs­vägen 153, 5 tr
Pris
4 650 000 kr Fast pris! Först till kvarn!
Boarea
81 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 453 kr
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Årsta
Lägenhetsnr
11501
Våningsplan
5
Tillträde
Mars 2018
Förening
Brf Mejeriet
Org.nr
769629-8707
Andelstal, förening
1.1365 %
Energistatus
Ej utförd

Driftskostnader

El
200 kr/mån
Försäkring
100 kr/mån
Totalt
300 kr/mån