Vinn en
Vessla

Klubbacken 14

Läs om bostaden Alla bilder

Klubbacken 14

Mälarhöjden

Pris
3 495 000 kr /Bud
Boarea
70 Kvm
Rum
3.5 rum och kök
Varav sovrum
2 till 3
Avgift
4 021 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Ingår ej i avgiften
Utöver månadsavgiften tillkommer en avgift om 70 kr/mån för kabel-TV
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Avgiftssänkning med 10 %! Välkommen till en mycket trivsam 3,5:a på attraktiva Klubbacken i Mälarhöjden! Lägenheten är nyligen ombyggd från en trea till en praktisk minifyra. Fönster i tre väderstreck skapar ett fint ljusinsläpp hela dagen och på den mysiga balkongen mot en lummig trädgård är det sol fram till lunch. Charmigt och välplanerat kök där man kan man stå och laga mat och glimta Mälaren genom träden. Genomgående ljusa målade väggar och fina golv i alla rum. Goda förvaringsmöjligheter finns i ett flertal inbyggda garderober.

- Stort och rymligt kök med matplats för 6-8 personer.
- Ombyggd från en trea till en fyra
- Genomgående fina golv
- Lägenheten har ljusinsläpp från tre väderstreck
- Balkong i sydostläge med sol från morgon till mitt på dagen
- Sjöglimt
- Tvättstuga i samma hus
- Stabil förening där man sänkte avgifterna med 8 % 2015 och 10 % 2018
- Parkering på husets baksida
- Vindsförråd om ca 10 kvm

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns en inbyggd garderob som kan användas som antingen klädförvaring eller som städskåp. Säkerhetsdörr.

Kök
Praktiskt och rymligt kök med gott om förvaringsskåp och bra arbetsbänkar. Stor matplats för 6-8 personer. Man har en glimt över Mälarens vatten från ena köksfönstret. I köksutrustningen ingår: spis, spisfläkt, diskmaskin, mikrovågsugn, kyl/frys samt städskåp.

Vardagsrum
Vardagsrum med stort fönsterparti och plats för sittgrupp och förvaringsmöbel. I anslutning till vardagsrummet finns den mysiga balkongen i sydostläge med utsikt över den lummiga baksidan. Vackert fiskbensparkettgolv och ljusa målade väggar.

Sovrum 1
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt nisch i rummet som kan användas som garderobslösning eller som idag kombinerad arbetshörna och förvaring. Ett antal inbyggda garderober med överskåp. Ljusa väggar och vitlaserade trägolv.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med plats för säng, arbetshörna samt förvaring. I rummet finns en inbyggd garderob. Sovrummet vetter mot den grönskande innergården. Ljusa väggar och vitlaserade trägolv.

Sovrum 3
Mindre sovrum som tidigare var en del av vardagsrummet. Rummet är idag möblerat med loftsäng med arbetshörna och förvaring. I väggarna finns fönsteröppningar som ger fint ljusgenomsläpp. Det går att  sätta in skjutfönster om så önskas. Rummet är byggt på ett sätt som gör att det känns väl integrerat i lägenheten. Vardagsrummet kan enkelt återställas till originalutförande vid behov utan åverkan på parketten.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med svart klinkergolv. I inredningen finns WC, tvättställ med kommod, handdukstork samt badkar med dusch.

 

Utförda renoveringar

2005
Ytskiktsrenovering av alla rum
Slipning och lackning av parkettgolvet
Golvläggning i sovrummen, vitlaserad furu

2006, i samband med husets stambyte
Byte alla elledningar i lägenheten,
Termostatvred till alla radiatorer
Rivning av väggen mellan matrum och kök
Helt nytt badrum
Helt nytt kök
Nytt golv i kök och hall

2010
Installation av säkerhetsdörr

2011, i samband med fasad- och balkongrenoveringen
Renovering och tätning av fönster

2017
Nytt rum i mitten av lägenheten

Föreningen

Byggår 
1943-1944

Uppvärmning 
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Grebllom 2 förvärvade fastigheten 2003 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 40 lägenheter och 2 lokaler och har en stabil ekonomi. Föreningen har i dagsläget inte beslutat om någon kommande avgiftsförändring. Avgiften sänktes 8% 2015. 

Kommande renoveringar
Föreningen har i dagsläget inte beslutat om någon större renovering. 

Utförda renoveringar
2005 Takrenovering
2006 Stambyte, nya elledningar
2011 Fasad- och balkongrenovering
2013 genomfördes en uppgradering av den gemensamma tvättstugan
2015 Nytillverkade kopior på de gamla portarna sattes in
2015 Anslöts hela fastigheten till Fibernätet (Alltele)

Internet- och Kabel-TV
Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för Kabel-TV (Com Hem basutbud) 70kr/mån. Bredband erbjuds via Com Hem eller Fiber. Debiteras separat.

Bilplats
Föreningen har 23 st parkeringsplatser för de boende, med eller utan elstolpe.Till parkeringen är det separat kö, kontakta styrelsen vid intresse. I dagsläget är det 3 personer i kö.

Gemensamma utrymmen
Det finns vindsförråd, två st cykelförråd och tvättstuga. Föreningens tvättstuga hittar du i port nr 14. Husnyckeln går till tvättstugan. Gemensam uteplats för de boende finns i trädgården på baksidan av huset.

Överlåtelseavgift
1 120 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
448 kr

Övrigt
Kolfilterfläkt tillämpas i kök. Trappstädningen sköts av städfirma. Föreningen har två gemensamma städdagar per år. Inom föreningen finns en trädgårdsgrupp som har återkommande träffar. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Fastighetsägarna. 

Föreningen har en hemsida: http://www.grebllom.se 

Ägande
Juridisk person godkänns inte i föreningen.

Energideklaration
Energiklass D, energiprestanda 192 kWh/m² år.

Områdesinformation

Mälarhöjden ligger precis vid Mälaren med bad och båtliv. Restid med tunnelbanan till Slussen är bara 13 minuter. Förutom tunnelbana i Mälarhöjden, Axelsberg och Västertorp finns också buss till Fridhemsplan och Älvsjö pendeltågsstation. Från Mälarhöjdsbadet och Fridhemsbryggan går båt till Stadshuskajen och Drottningholm.

I Mälarhöjden finns två skolor: Mälarhöjdens skola, årskurs F-9, och Lögarbergets Montessoriskola, årskurs F-5. Mälarhöjden är barnrikt så det finns flera förskolor i området. 

Längs Mälarens vackra promenadstråk finns flera kaféer som konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens kafé. Flera båthamnar i närområdet. En 4H-gård med djur och aktiviteter för barnfamiljen. Bada på Mälarhöjdsbadet eller välj ett av de natursköna klippbaden. Bo i vackra omgivningar nära staden!

Adress
Klubbacken 14
Pris
3 495 000 kr /Bud
Boarea
70 kvm
Rum
3.5 rum och kök
Varav sovrum
2 till 3
Avgift
4 021 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Ingår ej i avgiften
Utöver månadsavgiften tillkommer en avgift om 70 kr/mån för kabel-TV
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Mälarhöjden
Lägenhetsnr
03340-2121
Våningsplan
2
Förening
Brf Grebllom 2
Org.nr
769608-8322
Andelstal, förening
2.8146 %
Energistatus
Utförd
Prestanda
192 kWh/Kvm och år
Energiklass
D

Driftskostnader

El
200 kr/mån
Totalt
200 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad