Korprals­vägen 21

Läs om bostaden Alla bilder

Korpralsvägen 21

Järfälla / Barkarbystaden

Pris
4 995 000 kr Accepterat Pris
Boarea
132 Kvm
Rum
5 rum och kök
Avgift
4 437 kr
Ingår i avgiften
Vatten, sophämtning
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Järfälla

Välkomna till detta nyproducerade och exklusiva radhus med optimal planering. Bostaden ingår i det mycket populära och omtalade projektet Lärkbyn som uppfördes av Erik Wallin under 2014.

Mellan Barkarby handelsplats och Säbysjön ligger dessa två radhuslängor om 19 bostäder. Radhuslängorna omsluter ett skyddat gemensamt gårdsrum med närlek. Färgsättningen är brun, grå och svart i skiftande färgtoner vilket ytterligare understryker det naturnära konceptet med rik växtlighet.

HALL/ENTRÈ
Rymlig hall med goda avhängningsytor. Direkt anslutning till kök och vardagsrummet.

KÖK
Funktionellt och modernt kök med alla tänkbara bekvämligheter. Gott om plats för stort matbord framför fönstret. Inredning/utrustning: Rostfria vitvaror, inbyggnadsmicro och inbyggnadsugn, induktionshäll, integrerad kyl, integrerad frys, integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet med sina stora fönster och glasade altandörr gör det enkelt att ta sig mellan vardagsrum och uteplats. Här ryms soffa, soffmöbel, matsalsbord, samt övrig möblering efter behov.

BADRUM 1
Helkaklat och rymligt badrum på entréplan med ljust kakel och snyggt mörkt klinker. Inredning/utrustning: Vägghängd WC, handfat med kommod, spegel med belysning, tvättmaskin och torktumlare.  

BADRUM 2
Helkaklat och exklusivt badrum på övre plan. Inredning/utrustning: Dusch med glasvägg, handfat med kommod, vägghängd WC, spegel med belysning. 

ALLRUM
Lättmöblerat och rymligt allrum med plats för soffgrupp, tv-möbel samt annan möblering efter behov.

SOVRUM 1
Rofyllt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt övrig möblering efter behov. Härligt ljusinsläpp från 2 stora fönster.

SOVRUM 2
Stort sovrum med plats för större säng, skrivbord samt annan möblering efter behov. Gott om förvaring i garderober.

SOVRUM 3
Mysigt sovrum med plats för säng, förvaringsmöbel samt annan möblering efter behov. Goda förvaringsmöjligheter i form  av flertalet av garderober.

FÖRENINGEN

Föreningens fastigheter består av två radhuslängor med 19 radhus och tillhörande förråd på adresserna Kopralsvägen 13-49. Det finns också ett miljöhus om 15 kvm för hantering av hushållsavfall och källstortering.

Föreningen har ej beslutat om någon kommande avgiftförändring. Det finns heller inga kommande renoveringar planerade.

I huset finns teknikutrymme för vattenavläsning samt fiberanslutning. 

Parkeringsplats: I föreningen finns 30 parkeringsplatser. Varje hushåll har en garanterad p-plats. I mån om plats finns möjlighet till ytterligare en plats. Kostnad: Ca 250 kr / mån.

 

Områdesinformation

Radhusen ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, natur samt all annan tänkbar service.

I Barkarbystaden bor du precis invid IKEA och med Barkarby Handelsplats hela utbud. Förskolor och skolor finns i närområdet. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus m.m. samt till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 16 minuter.

Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola.

 

Adress
Korprals­vägen 21
Pris
4 995 000 kr Accepterat Pris
Boarea
132 kvm
Rum
5 rum och kök
Avgift
4 437 kr
Ingår i avgiften
Vatten, sophämtning
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Järfälla
Område
Järfälla / Barkarbystaden
Lägenhetsnr
Cu 5
Byggnadsår
2014
Förening
Brf Lärkbyn
Org.nr
769625-7976
Andelstal, förening
5.2632 %
Energistatus
Utförd
Prestanda
30 kWh/Kvm och år

Driftskostnader

El
917 kr/mån
Totalt
917 kr/mån
Ansvarig mäklare
 
Tomas Andersson
Fastighetsmäklare & Partner

Visningar

  • Måndag 22/1 kl 17:30 - 18:00
    Välkommen på visning
Välkommen på visning