Korprals­vägen 21

Läs om bostaden Alla bilder

Soon for sale

Korpralsvägen 21

Järfälla

Boarea
132 Kvm
Rum
5 rum och kök
Avgift
4 350 kr
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Järfälla

Välkomna till detta nyproducerade och exklusiva radhus med optimal planering. Bostaden ingår i det mycket populära och omtalade projektet Lärkbyn som uppfördes av Erik Wallin under 2014.

Mellan Barkarby handelsplats och Säbysjön ligger dessa två radhuslängor om 19 bostäder. Radhuslängorna omsluter ett skyddat gemensamt gårdsrum med närlek. Färgsättningen är brun, grå och svart i skiftande färgtoner vilket ytterligare understryker det naturnära konceptet med rik växtlighet.

FÖRENINGEN

Föreningens fastigheter består av två radhuslängor med 19 radhus och tillhörande förråd på adresserna Kopralsvägen 13-49. Det finns också ett miljöhus om 15 kvm för hantering av hushållsavfall och källstortering.

Föreningen har ej beslutat om någon kommande avgiftförändring. Det finns heller inga kommande renoveringar planerade.

I huset finns teknikutrymme för vattenavläsning samt fiberanslutning. 

Parkeringsplats: I föreningen finns 30 parkeringsplatser. Varje hushåll har en garanterad p-plats. I mån om plats finns möjlighet till ytterligare en plats. Kostnad: 250 kr / mån.

 

Områdesinformation

Radhusen ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, natur samt all annan tänkbar service.

I Barkarbystaden bor du precis invid IKEA och med Barkarby Handelsplats hela utbud. Förskolor och skolor finns i närområdet. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus m.m. samt till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 16 minuter.

Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola.

 

Adress
Korprals­vägen 21
Boarea
132 kvm
Rum
5 rum och kök
Avgift
4 350 kr
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Järfälla
Område
Järfälla
Lägenhetsnr
Cu 5
Byggnadsår
2014
Förening
Brf Lärkbyn
Org.nr
769625-7976
Andelstal, förening
5.2632 %
Energistatus
Utförd
Prestanda
30 kWh/Kvm och år
Ansvarig mäklare
 
Tomas Andersson
Fastighetsmäklare & Partner