Mamsell Ullas väg 3

Läs om bostaden Alla bilder

Soon for sale

Mamsell Ullas väg 3

Mälarhöjden

Pris
6 230 000 kr /Accepterat pris
Boarea
82 Kvm
Rum
3 rum och kök
Varav sovrum
2
Avgift
4 479 kr
Ingår i avgiften
IP-TV Leverantör Telia, ingår i avgiften. Bredband ingår i avgiften. Leverantör Telia.
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Accepterat pris! Välkommen till ett ytterst strålande och hemtrevligt boende i populära Mälarhöjden med underbar sjöutsikt över Mälaren. Här har du nära till både naturen och staden. Väl inne i lägenheten möts vi av en välkomnande hall med plats för förvaring bakom skjutdörrar. Rymligt vardagsrum med gott om plats för större soffa, TV-möbel samt andra trivselmöbler. Utgång till en stor mysig balkong i soligt söderläge med sol hela dagen. Genomgående parkettgolv och generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Fullt utrustat, modernt kök i vitt och utgång till en mysig balkong med slående utsikt över Mälaren. Två ytterst rogivande sovrum med gott om plats för säng och andra trivselmöbler. Fräscht och rymligt badrum med komfortvärme. Helkaklat i stilrena färger och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen ligger alldeles intill koloniträdgårdsföreningen Bellmans Trädgårdar. Hiss och garage i fastigheten.

Hall
Rymlig och välkomnande hall med gott om utrymme för förvaring och avhängning av ytterkläder. Här finns garderober bakom skjutdörrar.

Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med gott om plats för större soffa, TV-möbel samt andra trivselmöbler. Här finns många möbleringsmöjligheter och även plats för matplats. Utgång till en stor balkong med terrasskänsla i söderläge med sol hela dagen.

Kök
I öppen planlösning mot vardagsrummet hittar vi ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Utrustat med separat kyl och frys, ugn, spishäll, mikro. Inrett i stilrena färger och har god belysning genom infällda spotlights både i taket och över arbetsbänken. Här kommer du även ut till en underbar balkong i västläge med slående utsikt över Mälaren och sol från mitt på dagen till solnedgång.

Sovrum 1
Ett större sovrum med plats för dubbelsäng, klädförvaring och/eller andra trivelmöbler. Ljust och fint inrett. Två garderober med bra förvaring.

Sovrum 2
Stort och trivsamt sovrum med plats för säng och andra trivselmöbler. Skjutdörrsgarderob för bra förvaring. Rummet disponeras idag som atelje men kan även nyttjas som barnrum eller kontor.

Badrum
Smakfullt inrett badrum med komfortvärme i stilrena färger med goda arbetsytor ovanför tvättmaskin och torktumlare. Utrustat med WC, handfat med tillhörande kommod, badkar, dusch och handdukstork.

Förening

Byggnadsår
2008 färdigställt 2010.

Uppvärmning
Värmeväxlare.

Tidigare renoveringar
Kompletterande åtgärder 2008-2010.

Kommande renoveringar
Föreningen har ej beslutat om några kommande renoveringar eller ombyggnader av fastigheten.

Avgiftsförändringar
Styrelsen har diskuterat en avgiftshöjning om 1,5-2 %, dock är inget beslut fattat.

Föreningen
Brf Eolshäll är en s.k äkta förening och består av 48 lägenheter och 1 lokal.

Gemensamhetsutrymmen
Gästgarage, bergrumsgarage för boende samt gemensamhetslokaler såsom festlokal, vinkällare, träningsrum, däckförråd och övernattningslägenhet som föreningens medlemmar kan hyra. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

TV- och internetanslutning
IP-TV och Bredband leverantör Telia, ingår i avgiften.

Bilplats
Föreningen tar fr o m 1 jan 2018 över förvaltningen av 53 st garageplatser. Går att då att hyra för 900 kr i månaden. Dessutom finns 8 st gästplatser.

Ägande
Juridisk person godkänns ej.

Överlåtelseavgift
1120 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
448 kronor.

Områdesinformation

Mälarhöjden ligger precis vid Mälaren med bad och båtliv. Restid med tunnelbanan till Slussen är bara 13 minuter. Förutom tunnelbana i Mälarhöjden, Axelsberg och Västertorp finns också buss till Fridhemsplan och Älvsjö pendeltågsstation. Från Mälarhöjdsbadet och Fridhemsbryggan går båt till Stadshuskajen och Drottningholm.

I Mälarhöjden finns två skolor: Mälarhöjdens skola, årskurs F-9, och Lögarbergets Montessoriskola, årskurs F-5. Mälarhöjden är barnrikt så det finns flera förskolor i området. 

Längs Mälarens vackra promenadstråk finns flera kaféer som konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens kafé. Flera båthamnar i närområdet. En 4H-gård med djur och aktiviteter för barnfamiljen. Bada på Mälarhöjdsbadet eller välj ett av de natursköna klippbaden. Bo i vackra omgivningar nära staden!

Adress
Mamsell Ullas väg 3
Pris
6 230 000 kr /Accepterat pris
Boarea
82 kvm
Rum
3 rum och kök
Varav sovrum
2
Avgift
4 479 kr
Ingår i avgiften
IP-TV Leverantör Telia, ingår i avgiften. Bredband ingår i avgiften. Leverantör Telia.
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Mälarhöjden
Lägenhetsnr
161
Våningsplan
6
Förening
Brf Eolshäll
Org.nr
769613-1130
Andelstal, förening
0.0180282
Andelstal, ägande
1.72197
Energistatus
Behövs ej

Driftskostnader

El
300 kr/mån
Totalt
300 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad
Ansvarig mäklare
 
Jonas Danielsson
Fastighetsmäklare
  • Visningar

  • Lämna intresseanmälan för att bli kontaktad för visning!