Marinstads­vägen 7, 2 tr

Läs om bostaden Alla bilder

Marinstadsvägen 7, 2 tr

Marinstaden

Pris
6 245 000 kr /bud
Boarea
89 Kvm
Rum
3 rum och kök
Varav sovrum
2 till 3
Avgift
4 866 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Nacka

Dubbla balkonger, påkostade materialval samt ett fantastiskt läge gör detta till ett riktigt drömboende. I en rofylld havsvik intill Kvarnholmen finns nu chansen att flytta in i en bostad som är något utöver det vanliga. Lägg till garageplats, båtplats samt bastu i föreningen och ni har fått en fullträff. Två rymliga sovrum samt generöst vardagsrum i öppen planlösning mot köket. För den som vill går lägenheten att omdisponeras till 4 rok. Huset är arkitektritat av Thomas Sandell och smälter in perfekt mellan vatten och skog. Läs gärna mer på: https://www.brfsjohuset.se/

Hall
Grå granitkeramik på golvet samt ljusa väggar. Bra avhängningsmöjligheter i form av hatthylla/klädhängare.

Kök
Påkostat och elegant kök från Vedum med luckor i varmgråa toner. Bra arbetsytor på bänkskiva i kalksten. I köksutrustningen finner ni vitvaror från Siemens som inkluderar induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys, inbyggd micro samt fläkt från Franke. Utgång till den södervända balkongen.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med utgång till den stora terrassen ut mot vattnet. Plats finns för en soffgrupp och annan önskad möblering.

Sovrum
Två rymliga sovrum som är lättmöblerade för säng och extra förvaring. Från båda sovrummen når du den generösa och balkongen i söderläge.

Badrum
Lyxigt badrum med väggar och golv i grå granitkeramik. I badrumsutrustningen finner ni: duschvägg, handfat med kommod, vägghängd toalett från Duravit samt elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

FÖRENINGEN

Brf Sjöhuset Marinstaden består av 48 bostadsrätter. Byggnaden värms med bergvärme. I fastigheten finns 3 hissar. I husets entréplan finns garageplatser i två våningar för samtliga boende, förråd för uppemot 100 cyklar och ett kylrum lämpligt för exempelvis matleveranser dygnet runt, även då du inte är hemma.

På taket sträcker en stor gemensam terrass ut sig. Vid bryggorna direkt framför huset erbjuds de boende egna båtplatser. En separat brygga leder ut till föreningens privata nya kallbadhus med omklädningsrum, bastu, duschar, pentry och ett vardagsrum/matrum. Från bastun nås en pool som hålls isfri året runt och en stor terrass.

Lägenhetsförråd finns till samtliga lägenheter.
Tripple-play ingår i avgiften. Om man önskar snabbare bredband och fler kanaler får man teckna detta separat.

Det finns garageplatser, ca 750 kr / månad.

Områdesinformation

Unikt läge vid Stockholms inlopp med Djurgården på andra sidan Saltsjön. Promenera längs med vattnet och genom tallskogarna, besök restaurangerna nere vid kajen eller ta båten till Nybrokajen. Bron för såväl biltrafik som gående över Svindersvik, gör det numera möjligt för boende i Finnboda hamn och Kvarnholmen att enkelt ta sig till Nacka Forum utan att passera Danvikstull. Båthamnar med möjlighet till plats finns i Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Kommunikation

Du når pulsen på Södermalm efter 25 minuters promenad och till Slussen cyklar du på 10 minuter. Efter en kort bussresa med 402:an är du i Slussen på ca 7 minuter eller så tar du 53:an via Slussen, Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser i Nybroviken respektive Lidingö/Frihamnen. Du når Nybroviken på ca 20 minuter. Besök gärna SLs hemsida för mer information: sl.se.

Affärer och Restauranger
I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. På andra sidan gatan finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls& Träning en anläggning i Finnboda hamn. I Sickla Köpkvarter som nås via promenadvägen längs Svindersvik finns 170 butiker och restauranger med bland annat Urban Deli, Dieselverkstaden, SF Bio och SATS. Ytterligare 150 butiker och restauranger finns i Nacka Forum. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule& Berså och Elite Hotel Marina Tower med restaurang/bar och SPA-avdelning som drivs av Sturebadet. Åt andra hållet hittar du Kvarnholmen med glasshuset SNÖ, som vunnit glass-SM under 2016!

Skolor och Barnomsorg
I Finnboda Hamn finns nybyggda Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

 

 

 

Adress
Marinstads­vägen 7, 2 tr
Pris
6 245 000 kr /bud
Boarea
89 kvm
Rum
3 rum och kök
Varav sovrum
2 till 3
Avgift
4 866 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Nacka
Område
Marinstaden
Lägenhetsnr
3204
Våningsplan
2
Förening
Brf Sjöhuset Marinstaden
Org.nr
769631-3001
Andelstal, förening
1.9411 %
Energistatus
Behövs ej
  • Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för ev. visning på plats!