Vinn en
Vessla

Diana­vägen 2A

Läs om bostaden Alla bilder

Dianavägen 2A

Glömsta

Pris
4 595 000 kr / bud
Boarea
133 Kvm
Rum
5 rum & kök
Varav sovrum
3
Avgift
4 959 kr
Ingår i avgiften
4 st parkeringsplatser, sophämtning, förråd, vatten
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Huddinge

Välkommen till detta charmiga parhus om totalt 133 kvm fördelat på fem rum och kök med en stor tomt med trädäckad altan och fyra parkeringsplatser i direkt anslutning till entrén. Ni finner genomgående smakfulla materialval som bland annat kökssnickerier från Danska HTH med bänkskiva i sten och ljusa fina golv från Kährs. På entréplanet finner ni öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum med en takhöjd om ca fem meter, stilrent duschrum och praktisk tvättstuga. Från hallen går trappan upp till det övre planet där familjen kan samlas i tre sovrum. Allrum med glasräcke ner mot matplatsen och här har ni ytterligare ett badrum med badkar. Ni finner ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och från vardagsrummet när du den stora trädäckade altanen som sträcker sig runt husknuten.

Sammanfattningsvis ett mycket tilltalande och välplanerat boende med riktigt smakfulla materialval.
Beläget i ett lugnt och trevligt område med närhet till Huddinge C.

Varmt välkommen på visning!

ENTRÉPLAN:

Hall
Ljus och rymlig hall med infällda spotlights och en modern trappa i vitt med glasräcke välkomnar dig tillsammans med de stora fönsterpartierna från vardagsrummet i bakgrunden.

Tvättstuga
Separat tvättstuga med vitmålade väggar och klinkergolv. Här finner du frånluftsvärmepumpen, vattenmätaren, elskåpet och all annan teknik samt tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

Duschrum
I anslutning till entréhallen finner du ett duschrum med infällda spotlights och fönster som släpper in ljus men ingen insyn tack vare den höga och avlånga placeringen. Smakfull inredning från HTH och Svedbergs.

Vardagsrum
Vardagsrum i öppen planlösning till köket med en härlig takhöjd om ca 5 meter och stora panoramafönster hela vägen upp vilket blir en fantastisk känsla. Lättmöblerat med plats för matbord, soffa och TV. Infällda spotlights och utgång till trädgården.

Kök
Rymligt kök med goda arbetsytor och köksö. Snickerierna kommer från danska HTH och deras linje VH-7 Concept som är ett grepplöst kök med unika grepprofiler i aluminium vilket gör att man slipper fräsa greppspår i själva luckan – en lösning som annars är typisk för andra grepplösa kök. Lösningen ger köket ett minimalistisk utseende med eleganta, raka linjer och ett bra grepp om luckan. Rostfria och delvis integrerade vitvaror från Siemens samt infällda spotlights.

ÖVRE PLAN:

Allrum
När du kliver upp på övervåningen möts du av ett allrum med glasräcke ner mot matplatsen.

Badrum
Badrummet är beläget i direkt anslutning till trappan på övre plan. Infällda spotlights, golvvärme, badkar och kommod. Fönster som släpper in ljus men ingen insyn tack vare den höga och avlånga placeringen.

Sovrum
Sovrummen är belägna på övre plan så hela familjen kan vara samlad. Ett större sovrum med tillhörande garderobsvägg. Här finns ett läckert internfönster mot matplatsens dubbla rymd. På andra sidan allrummet finner vi två naturliga barnrum med tillhörande garderober.

FÖRENINGEN

Välkommen till Brf Reviret 12, en förening som är belägen i trivsamma Glömsta i Huddinge. Föreningen består av totalt 12 st lägenheter, fördelat på 4 st lägenheter om 133 kvm, 4 st om 80 kvm samt 4 st studiohus/attefallshus. Varje bostad har tillgång till parkeringsplats/er som ingår i månadsavgiften och tomten till varje hushåll nyttjas av bostadsrättsinnehavaren men ägs av föreningen. Husen stod klara för inflyttning hösten 2015 och föreningens ekonomiska förvaltare har sedan dess varit SBC. Byggherren är Innovation Properties. Precis i anslutning till föreningen finner ni busshållplatsen.

Områdesinformation

Glömsta är ett naturskönt och strategiskt rätt område med närhet till både Huddinge C och E4:an. Här finns gott om strövområden och den populära badsjön Gömmaren ligger inom gångavstånd.

Huddinge centrum ligger endast några minuters bilfärd ifrån med möjlighet till shopping. I Huddinge centrum runt Forelltorget och Sjödalstorget erbjuds ett stort utbud av butiker (ca 80 st), apotek, livsmedel, restauranger, bank, postservice etc.

I närheten finner ni även Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Här finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, Nordens största fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera. 

I närområdet finns också Källbrinks IP och Flottsbro som är Storstockholms högsta slalombacke.

Skolor i närområdet är Skapaskolan, Glömstaskolan (som öppnades under 2016 och som kommer kunna ta emot upp mot 720 elever), Vistaskolan och förskola finns på Talldalsvägen.

Adress
Diana­vägen 2A
Pris
4 595 000 kr / bud
Boarea
133 kvm
Rum
5 rum & kök
Varav sovrum
3
Avgift
4 959 kr
Ingår i avgiften
4 st parkeringsplatser, sophämtning, förråd, vatten
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Huddinge
Område
Glömsta
Lägenhetsnr
12
Byggnadsår
2015
TV/Internet
Telia fiber
Värme
Frånluftsvärmepump - vattenburen golvvärme
Förening
Brf Reviret 12
Org.nr
769627-2934
Andelstal, förening
12.01 %
Andelstal, ägande
12.01038 %
Förråd
Förråd
Energistatus
Behövs ej

Driftskostnader

El
1000 kr/mån
Totalt
1000 kr/mån
Kommentar
Kostnad för el avser även värme. Kostnad för försäkring tillkommer.
Ansvarig mäklare
 
Malwina Nilsson
Fastighetsmäklare
Assisterande
 
Lukas Hernblad
Fastighetsmäklare