Mynt­vägen 22, 1tr

Läs om bostaden Alla bilder

Soon for sale

Myntvägen 22, 1tr

Tumba

Boarea
77 Kvm
Rum
3 rum och kök
Varav sovrum
2 till 3
Avgift
4 813 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, basutbud TV & bredband
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Botkyrka

Snart till försäljning och sällan till salu! Ljus och välplanerad gavellägenhet med balkong mot föreningens innergård. Bostaden erbjuder två sovrum i bra storlek, rymligt och helkaklat badrum samt vardagsrum och kök i halvöppen planlösning. Gångavstånd till Tumba Centrum och pendeltåget. Direkt närhet till Tuna skolan samt förskola.

HALL:
Ljus och välkomnande hall med vita väggar och klinker på golvet. Avhängning sker till höger. I anslutning till hallen finns ett rymligt förråd. 

 

BADRUM:
Stort och funktionellt badrum med tvättutrustning. Svart klinker på golv, vitt kakel på alla väggar utom en där en grå färg bryter av. Utrrustat med dusch och duschdörrar, tvättställ, spegelskåp, kommod, handdukstork samt förvaring i form av överskåp.

 

SOVRUM 1:
Sovrum i bra storlek med ekparkett på golv och tapetserade väggar. Här finns två garderober. 

 

VARDAGSRUM:
Välplanerat vardagsrum med fönster i två väderstreck, vilket ger bra ljusinsläpp. Plats för stort matbord, soffa/soffgrupp och annant möblemang. Ekparkett på golv och vita väggar. 

 

KÖK:
Stilrent kök med vita skåpluckor och mosaik ovan arbetsytor. Utrustat med kyl och frys, spis, spisfläkt och diskmaskin. På golv ligger ekparkett. Bra med förvaring.

 

SOVRUM 2:
Sovrum i bra storlek med ekparkett och vita väggar. Fyra garderober ger bra med förvaring. Från sovrummet når man bostadens balkong. 

FÖRENINGEN

Brf Sedelpressen består av 60 st lägenheter i varierande storlekar från 1:or på ca 39 kvm till fyror på ca 93 kvm. Fördelningen är 7 st 1:or, 34 st 2:or, 17 st 3:or och 2 st 4:or. Varje trappuppgång har gemensamt trapphus samt hiss till varje våningsplan. Tv och bredband levereras via Telia Trippel play och är trådlöst i bostaden. Parkeringsplatser(ca 31 st) samt garageplatser(ca10 st) väster om bostadsområdet. Biluppställningsplats ingår ej i bostadsrätten. Sophus finns placerat på gården för hushållssopor.

Områdesinformation

Tumba ligger i Botkyrka kommun och är kanske mest känt för sedeltillverkningen på Tumba Bruk. Här finns en härlig blandning av villor, bostadsrätter och hyresrätter samt fina strövarområden. Tumba C erbjuder ett brett utbud av affärer, banker, restauranger samt övrig samhällsservice, du finner mer information på www.tumbacentrum.se. I Tumba finns flertalet stora skolor, förskolor samt ett stort föreningsliv. I den anrika Hågelbyparken som ligger ett par min från Tumba C finns idag restaurang, café och stora naturområden att ströva i. I angränsning till Tumba ligger Lida naturreservat där det finns mountainbikeleder, löpspår, cykelvägar, skidspår på vintern, lekplatser samt badplatser och café. Från Tumba C tar du dig med bussar mot Salem, Vårsta, Hallunda, Skärholmen och Huddinge. Även direktbuss mot Fridhemsplan. Pendeltåget tar dig till Stockholm C och vidare mot Märsta och även till Södertälje. Till Stockhom C tar det ca 25min och ca 15min till Södertälje. 

Adress
Mynt­vägen 22, 1tr
Boarea
77 kvm
Rum
3 rum och kök
Varav sovrum
2 till 3
Avgift
4 813 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, basutbud TV & bredband
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Botkyrka
Område
Tumba
Lägenhetsnr
00026
Våningsplan
1 av 2
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2014
Fönster
3-glas
TV/Internet
Telia
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Sedelpressen i Tumba
Org.nr
769624-3703
Andelstal, förening
2.09240 %
Andelstal, ägande
2.09556 %
Förråd
I bostaden
Energistatus
Ej utförd

Driftskostnader

El
219 kr/mån
Totalt
219 kr/mån
Kommentar
Obligatoriskt tillägg om 219 kr för el läggs på avgiften. Avräkning mot förbrukning görs. Försäkring med bostadsrättstillägg tillkommer.
Ansvarig mäklare
 
Oscar Hammenstål
Fastighetsmäklare