Vinn en
Vessla

Ola Hanssons­gatan 9, 2,5 tr

Läs om bostaden Alla bilder

Soon for sale

Ola Hanssonsgatan 9, 2,5 tr

Kungsholmen

Pris
3 400 000 kr /Fast pris
Boarea
33 Kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 220 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, El
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

FAST PRIS - RING FÖR VISNING!
Näst högst upp i huset med ett fantastiskt hörnläge finner ni denna optimala minitvåa om 33 kvm där hushållsel ingår i avgiften! Bostaden har nyrenoverade ytskikt sedan årsskiftet och är i mycket gott skick. Balkong samt en rymlig walk-in-closet. Sovrum med fönster, stambytt badrum samt optimal planlösning med plats för matbord samt sällskapsmöbler. Direkt närhet till Kristinebergs tunnelbanestation samt knappt två minuters promenad bort till Kristinebergsklipporna där man kan sola och bada sommartid.

Missa inte chansen att förvärva en av Stockholms bästa minitvåor. Varmt välkomna på visning!

Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén. Här finns gott om plats för ytterligare förvaring genom en rymlig garderob samt plats för ytterligare förvaring genom garderober eller byråer för den som önskar installera dessa. Hallen har vitmålade väggar samt mörkt klinkergolv. 

Vardagsrum
Rymligt och ljust vardagsrum med utgång till den soliga balkongen genom vackra dubbeldörrar. Balkongen är rymlig med plats för både balkongmöbler samt blomsterplanteringar. Vardagsrummet har en optimal planlösning som ger plats för både soffgrupp med tillhörande soffbord i normalstorlek samt en matplats för upp till 6 personer. Vitmålade väggar samt nyslipat parkettgolv. 

Kök
Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och har ett eget fönster med ljusinsläpp samt trevlig grönskande utsikt. Gott om skåpförvaring bakom luckorna i träfaner. Bra arbetsyta på bänkskivan i laminat, vit mosaik mellan över- och underskåpen samt infällda spotlights under överskåpen. Den maskinella utrustningen består av gashäll, inbyggd ugn, fläkt samt kyl/frys. Samtliga i rostfritt utförande. 

Sovrum
Mysigt sovrum med ett eget fönster för ljusinsläpp och luftflöde. Här finns plats för en 140cm bred säng med tillhörande nattduksbord vilket gör att bostaden lämpar sig även för par. 

Badrum
Stambytt badrum med vitkaklade väggar och golv. Dusch, WC, handfat med spegel ovan. Förvaring genom öppna hyllor i badrummet. 

Walk-in closet
Fantastisk klädkammare med en härligt lyxig känsla tack vare den fluffiga heltäckningsmattan samt mässingsdetaljerna. Här finns gott om förvaring genom krokar och lådor. Klädkammaren har även ett eget fönster.

FÖRENING

Brf Stormyrtösen 2 på Ola Hanssonsgatan 1-9 i Kristineberg på Kungsholmen i Stockholm bildades år 1999 och består av 146 lägenheter varav 140 st bostadsrätter och 6 st hyresrätter. Fastigheten byggdes 1934 och ligger i ett attraktivt område på Kungsholmen, nära såväl Fridhemsplans stadspuls som natur och vatten. Utmärkta kommunikationer med närheten till grön tunnelbanelinje, Kristineberg, samt bussar.

Genomförda renoveringar:
2004 Stambyte
2004 Fasadrenovering
2005 Elstambyte
2007 Grund-dränering
2007 Renovering och tillbyggnad av tvättstugorna
2011 Takmålning
2014 Renovering och lackning av entré portarna
2014 Ny el i källaren
2014 Fiberdragning i hela huset av Bredbandsbolaget
2014 Renovering av soprum på bakgård
2015 Byggnation av balkonger och franska balkonger
2015 Renoverat förrådslokaler i källaren. Dessa finns för uthyrning.
2016 Nytt värmesystem

Vilka renoveringar är planerade och/eller pågående?
Planerat byte av gamla fönster vår 2017.

Gemensamma utrymmen:
I fastigheten finns gemensamhetslokaler som utgörs av pingisrum, cykelrum, grovsoprum samt tre tvättstugor med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp i varje. Till alla lägenheter hör ett vindsförråd.

Internet/TV
Bredbandsleverantör: ComHem eller Bredbandsbolaget
TV-leverantör: ComHem eller Bredbandsbolaget.

Godkänner ni juridisk person som köpare?
Nej

Godkänner föreningen delat ägande?
Godkänner delat ägande. Minsta andel 10%.

För mer information, se föreningens välskötta och informativa hemsida: http://stormyrtosen2.se/

Områdesinformation

Mitt bland grönska och vatten ligger trevliga och populära Kristineberg. Med Ulvsundasjöns strandkant ständigt närvarande erbjuds vackra promenad- och joggingstråk samt mysiga ställen för den perfekta picknicken. Kristineberg bjuder på allt från kvardröjande romantisk 1920-talsklassicism till folkhemsstil inbäddat i en väl genomtänkt parkmiljö.

Närområdet bjuder på båtklubbar, tennisbana, fotbollsplan och minigolf. På promenadavstånd ligger Lindhagenhuset med all upptänklig service så som apotek, bank, systembolag och välsorterade ICA Maxi. Västra Kungsholmen är en av Stockholms mest expansiva och spännande stadsdelar.

En kort promenad bort har du exempel på detta i form av nya, expansiva Hornsberg med den berömda, nyanlagda strandpromenaden längst Hornsberg Strand som definitivt tillhör en av stadens vackraste. I Kristineberg finns också trevliga och gemytliga Restaurang Piren som är väl värd ett besök såväl ljumna sommarkvällar som krispiga vinterdagar.

Adress
Ola Hanssons­gatan 9, 2,5 tr
Pris
3 400 000 kr /Fast pris
Boarea
33 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 220 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, El
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Kungsholmen
Våningsplan
2
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1934
TV/Internet
ComHem / Bredbandsbolaget
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Stormyrtösen 2
Org.nr
769606-1964
Andelstal, förening
0.7596 %
Förråd
Vindsförråd
Energistatus
Utförd
Prestanda
154 kWh/Kvm och år
Ansvarig mäklare
 
Sam Roshandel
Fastighetsmäklare