Sagoslingan 13, Entréplan

Läs om bostaden Alla bilder

Sagoslingan 13, Entréplan

Huddinge/Ballingsnäs

Pris
1 795 000 kr Fast pris. Först till kvarn!
Boarea
26 Kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 097 kr
Ingår i avgiften
värme, vatten och grundutbud för TV/bredband/telefoni.
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Huddinge

Fast pris! Först till kvarn!

Bli först att flytta in i denna nyproducerade 1:a med härlig uteplats i syd-västläge som bjuder sol större delen av dagen. Social öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Praktiskt solalkov i vardagsrum. Ljus lägenhet med genomgående fint golv och ljusa väggar. Modernt vitt fullutrustat kök och stort badrum.

Idylliskt läge med närhet till grönområden, kommunikationer, förskola och skola. Nära till fint villaområde och Orlångens naturreservat. Med buss tar du dig till Huddinge Centrum på cirka 8 minuter, eller Södertörns Högskola på cirka 14 minuter.

Tillträde 2017-12-21.

Se rumsbeskrivning (dokument).

FÖRENINGEN

Brf Sagoslingan innehar 64 bostadsrättslägenheter i fyra punkthus med fyra våningar i varje (entréplan+ 3 våningar). Här kommer också att finnas en gemensam uteplats med grill och utemöbler, lekplats, planteringar, parkeringsplatser, cykelförvaring och ett hus för källsortering.

Gemensamma utrymmen:
Entré och trapphus centralt i varje byggnad med rullstols och barnvagnsrum. Tvättstugan finns på adress Sagoslingan 11 och 15. Brf lokal/gästlägenhet finns på Sagolsingan 13. Cykelrum finns på Sagolsingan 9. På varje vind finns det separata cykel- och barnvagnsrum samt lägenhetsförråd. Ett förråd per lägenhet. Gemensam uteplats med grill och möbelgrupp. Lekplats. Cykelparkering finns även utomhus. Två st källsorteringshus, nedsänkt komposteringskärl samt nedsänkt kärl för hushållssopor.

Parkering:
Till föreningen hör 69 parkeringsplatser som kan hyras av föreningens medlemmar. 22 av platserna har motorvärmaruttag. 

Bredband, TV och telefoni
Lägenheterna utrustas med Telia Triple Play som innehåller bredband, digitalTVkanaler, digitalbox och abonnemang för IP-telefoni. Kostnaden är inkluderad i månadsavgiften.

Områdesinformation

I Huddinge centrum runt Forelltorget och Sjödalstorget erbjuds ett stort utbud av butiker (ca 80 st), apotek, livsmedel, restauranger, bank, postservice etc. Här finns även goda kommunikationer via bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 16 min.

I närheten finner ni även Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Här finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, Nordens största fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera. 

I närheten finns även Sundby gård som är en konferensanläggning med café, restaurang, badplats m.m. Här finns även Sundby ridskola.

Adress
Sagoslingan 13, Entréplan
Pris
1 795 000 kr Fast pris. Först till kvarn!
Boarea
26 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 097 kr
Ingår i avgiften
värme, vatten och grundutbud för TV/bredband/telefoni.
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Huddinge
Område
Huddinge/Ballingsnäs
Lägenhetsnr
13-1004
Byggnadsår
2017
Ventilation
Mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning (FTX).
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Sagoslingan
Org.nr
769623-8588
Andelstal, förening
0.0077551 %
Energistatus
Ej utförd

Driftskostnader

El
300 kr/mån
Totalt
300 kr/mån
Ansvarig mäklare
 
Tomas Andersson
Fastighetsmäklare & Partner