Sandstugu­vägen 53

Läs om bostaden Alla bilder

Soon for sale

Sandstuguvägen 53

Tumba - Uttran

Pris
2 350 000 kr
Boarea
52.3 Kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 992 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Botkyrka

FAST PRIS! Två rum och kök i toppklass med egen uteplats och gräsmatta i direkt anslutning till bostaden! Nyproducerad fastighet från 2016 med högkvalitativa materialval och låga underhållskostnader framöver.

- Uppvärmt garage för 750kr/mån, nås enkelt via hiss ned till garageplanet.
- Öppen och social planlösning
- Stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp
- Nyslipat och oljat parkettgolv
- Helkaklat badrum med tvätt & torkmaskin
- Egen uteplats med trall och gräsmatta
- Närhet till grönområden och badplatser
- Expansivt område
- Stabil förening med god ekonomi

Varmt välkommen på visning!

Hall
Välkomnande hall med plats för direkt avhängning genom krokar på höger sida om entrén samt gott om förvaring genom två garderober till vänster om entrén. Längre in i hallen finns plats för avlastningsmöbel med förvaring även där. Hallen leder sedan till köket och dess öppna planlösning mot vardagsrummet. 

Kök
Gediget kök i vinkel med gott om förvaring bakom de vita skåpluckorna samt rejält med arbetsyta på den tåliga bänkskivan. Högkvalitativ maskinpark från Cylinda med induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, kyl/frys, ugn och fläkt. Samtliga i vitt utförande. Framför köket, invid köksfönstret, finns en utmärkt matplats för såväl stora och små sällskap. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket gör bostaden till ett mycket socialt och trevligt hem. 

Vardagsrum
Härligt och luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna samt den öppna planlösningen mot köket som möjliggör ljusinsläpp även från kökets fönsterparti. Vardagsrummet har en optimal planlösning och möjliggör flertalet olika möbleringslösningar. I dagsläget möblerat med soffa, soffbord, tv-möbel samt en fristående fotpall. Här finns även plats för ytterligare möblemang för den som önskar. Från vardagsrummet når man bostadens magnifika uteplats genom dubbeldörrar ut mot den trallbelagda uteplatsen. 

Sovrum
Mysigt och rymligt sovrum med insynsskyddat fönster mot bostadens privata uteplats. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt plats för ytterligare sovrumsmöbler. Sovrummet har även tre stycken garderober som löser förvaringsbehovet galant. Dessa finns till vänster om sovrummets entré. 

Badrum
Helkaklat och stort badrum med vitkaklade väggar samt mörk klinker på golvet med golvvärme undertill. Dusch, vägghängd WC, tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, spegelskåp med förvaring samt ytterligare två överskåp med plats för badrumsförvaring. 

Uteplats
Helt fantastisk uteplats som fungerar som en förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Stor trallbelagd yta med plats för utemöbler samt ytterligare plats för planteringar och ytterligare trädgårdsmöbler. Runt den trallbelagda uteplatsen finns en gräsmatta som kan nyttjas. Möjlighet finns att plantera egna växter och kryddor runt uteplatsen. Uteplatsen är upplåten med nyttjanderätt och bostadsrättsinnehavaren sköter underhållet kring uteplatsen. 

FÖRENING

Brf Lillstugan 1 består av 79 lägenheter fördelat på 3 hus. Husen ligger på Sandstuguvägen 49, 51 och 53. Fördelningen är enligt följande: 14 st 1:or, 14 st 1,5:or, 34 st 2:or och 17 st 3:or. Fastigheterna uppfördes 2016 och husen är i mycket gott skick med hög standard och med minimalt underhåll det kommande decenniet. Tillgång till garageplats för 750kr/mån, nås mycket smidigt via hissen ned till garaget. 

Kommande renoveringar:
Inga renoveringar planerade framöver, endast löpande underhåll. 

Inga avgiftsändringar är planerade. 

Samtliga lägenheter har tillgång till ett förråd i källaren. Varje lägenhet är utrustad med en tvättmaskin och en torktumlare. 
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om ca 1 120 kr och en pantsättningsavgift om ca 448 kr som belastar pantsättaren.

För mer info, se föreningens årsredovisning och/eller hemsida:
http://www.brflillstugan1.se/

Områdesinformation

TUMBA: Ligger i Botkyrka kommun och är kanske mest känt för sedeltillverkningen på Tumba Bruk. Här finns en härlig blandning av villor, bostadsrätter och hyresrätter samt fina strövarområden. Tumba C erbjuder ett brett utbud av affärer, banker, restauranger samt övrig samhällsservice, du finner mer information på www.tumbacentrum.se. I Tumba finns flertalet stora skolor, förskolor samt ett stort föreningsliv. I den anrika Hågelbyparken som ligger ett par min från Tumba C finns idag restaurang, café och stora naturområden att ströva i. I angränsning till Tumba ligger Lida naturreservat där det finns mountainbikeleder, löpspår, cykelvägar, skidspår på vintern, lekplatser samt badplatser och café. Från Tumba C tar du dig med bussar mot Salem, Vårsta, Hallunda, Skärholmen och Huddinge. Även direktbuss mot Fridhemsplan. Pendeltåget tar dig till Stockholm C och vidare mot Märsta och även till Södertälje. Till Stockhom C tar det ca 25min och ca 15min till Södertälje. 

UTTRAN: Är till största del bebyggt av villor, men till postorten Uttran hör även flerfamiljhusområdet Segersjö samt Kvarnsjön.

Buss 715 går till Tumba Centrum och restid ca 5-10 minuter. Vill man ta en promenad så tar det ca 25-30 min. Från Tumba Centrum går pendeltåget mellan Stockholm C (restid ca 25 min) och Södertälje C (restid ca 15 min). Tåget går nu även hela vägen till Arlanda flygplats.

Den mataffär som ligger närms finns i Solbo som är på ca 15 min gångavstånd. Där finns även ett utbud av restauranger. Tumba centrum med dess service finns ca 25-30 min (gångavstånd) ifrån. 

På gångavstånd finns flertalet skolor med klasser från åk 1-9 samt förskolor. Kärrspiran är den vanligaste förskolan bland Uttranbor. För mer info gå in på botkyrka.se.

Adress
Sandstugu­vägen 53
Pris
2 350 000 kr
Boarea
52.3 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 992 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Botkyrka
Område
Tumba - Uttran
Lägenhetsnr
3:0901
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Fönster
3-glas
TV/Internet
Telia
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Lillstugan 1
Org.nr
769616-9924
Andelstal, förening
1.54 %
Förråd
Källarförråd
Energistatus
Ej utförd

Driftskostnader

El
250 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
400 kr/mån
Kommentar
Angivna kostnader är baserade enligt schablon och kan komma att variera efter faktisk förbrukning och leverantör.
Ansvarig mäklare
 
Sam Roshandel
Fastighetsmäklare