Sjöviks­vägen 90, Entréplan

Läs om bostaden Alla bilder

Sjöviksvägen 90, Entréplan

Liljeholmskajen

Pris
2 895 000 kr /Accepterat pris
Boarea
35 Kvm
Biarea
8 Kvm
Rum
1.5 rum och kök
Avgift
2 642 kr
Ingår i avgiften
Värme
Ingår ej i avgiften
Obligatoriskt tillägg om 219 kr tillkommer varje månad för bredband, tv och telefoni
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Av säljaren accepterat pris | Totalyta 43 kvm | 3,8 meter i takhöjd | Flexibel inflytt

Snart finns chansen att förvärva denna härliga studiolägenhet med rätta industrikänslan. 35 välplanerade kvadratmeter med praktiskt sovloft om ca 8 kvm. Takhöjden ligger på drygt 3,8 meter vilket bidrar till en fantastisk rymd. Genomgående fräscha och stilrena materialval så som askgolv samt ljusa väggar. Genomgående golvvärme i samtliga rum förutom sovloftet. Här bor du i lugnt område med närhet till kommunikationer och all välbehövlig service. Ett stenkast bort finner du även badbryggor och mysiga restauranger invid vattnet. På föreningens tak hittar ni en av Stockholms mysigaste takterrasser. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

-Nyproducerat 2015
-Industrikänsla
-Egen ingång med möjlighet till plats för utemöbler
-Välplanerad
-Fräscha och stilrena materialval
-Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
-Närhet till kommunikationer
-Expansivt område

Välkomna på visning!

Interiör
Genomgående fräsch bostad med ljusa materialval. Högt till tak med ca 3,8 m.

Entré
Via din egen ingång och säkerhetsdörr når du bostadens välkomnande hall. För den som vill går det att ställa ut bord och stolar samt egna växtligheter. I hallen finns förvaring i garderob som sträcker sig hela vägen till taket. Det finns även plats för avhängning och skoställ.

Kök
Modernt och stilrent kök med gott om förvaring i skåp och lådor bakom gråa och vita luckor. Generös arbetsyta på mörk bänkskiva. I köksutrusningen finner ni: integrerad kyl/frys och diskmaskin, ugn och mikro i bekväm ståhöjd, induktionshäll samt fläkt.

Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med social och lättmöblerad planlösning mot köket. Gott om plats för större matbord och soffa.

Sovloft
Mysigt loft som nås via stege i vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord samt valfri förvaringsmöbel.

Inre hall
I den inre hallen vid badrummet finns en stor garderob med skjutdörrar i spegelglas. Praktiskt system med lådor, hyllplan och stänger.

Badrum
Helkaklat badrum med ljusa väggar och mörkt golv. Här finner ni tvättställ med underliggande kommod, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, dusch bakom vägg i glas samt wc.

FÖRENINGEN

Brf Berghus 2 består av 45 stycken lägenheter belägna i ett sexvåningshus med vattnet och staden på ena sidan och med berget och naturen på andra sidan.

Renoveringar
Inga planerade renoveringar då fastigheten är så pass ny.

Ekonomi
Inga planerade avgiftsförändringar.

Parkering
Föreningen har ett garage med 32 stycken platser som finns att hyra. Det finns även flertalet gästparkeringsplatser i garage.

Gemensamma utrymmen
Fantastisk takterreass med milsvid utsikt.
Cykel- och barnvagsnrum
Källarförråd om ca 2 kvm

Övrigt
Äkta förening. Juridisk person godkänns ej. Delat ägandeskap ok. Överlåtelse- samt pantsättningsavgift får tas ut enligt stadgar.

Områdesinformation

Vid Liljeholmskajen har en ny stadsdel med riktig innerstadskänsla växt fram. Med närhet till grönområden, Mälaren och innerstaden finns det något för alla. I området finns matbutik, flera populära restauranger så som Indian Garden och Primo Ciao Ciao samt det mysiga stenugnsbageriet Brot. Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik. Kommunikationsmässigt är området mycket välförsörjt. Här finns tillgång till Tvärbanan som går genom området med stationerna Årstaberg/Årstadal. Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik, med tunnelbana, pendel, tvärbana, och bussar. Här har ni närhet till allt som önskas av kommunikationer, city samt grönområden och vackra Årstaviken. Vid Liljeholmskajen skapas en levande stadsdel med vackra och moderna bostadshus i kombination med utmärkt service. I området finns trevliga rekreationsmöjligheter med promenadstråk runt t.ex. Årstaviken, sjön Trekanten samt närhet till mysiga Vinterviken med caféer och möjligheter till bad. I kvarteret finns den populära parkleken Blomsterdalen, ett välbesökt utflyktsmål med gott om roliga och annorlunda lekredskap, som klätterdrake, lekhus, hundskulpturer, stilfulla stenarbeten och trevliga sittplatser. Det som gjort Liljeholmen så populärt är troligen kombinationen av innerstad och sjöläge samt närheten till restauranger, kafeér, Liljeholmstorget samt Södermalm.

Adress
Sjöviks­vägen 90, Entréplan
Pris
2 895 000 kr /Accepterat pris
Boarea
35 kvm
Biarea
8 kvm
Rum
1.5 rum och kök
Avgift
2 642 kr
Ingår i avgiften
Värme
Ingår ej i avgiften
Obligatoriskt tillägg om 219 kr tillkommer varje månad för bredband, tv och telefoni
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Liljeholmskajen
Lägenhetsnr
11001
Våningsplan
Entré
Förening
Brf Berghus 2
Org.nr
769626-8635
Andelstal, förening
1.4276 %

Driftskostnader

El
100 kr/mån
V/A
16 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
316 kr/mån
Kommentar
Uppskattade driftskostnader.
Ansvarig mäklare
 
Sofie Vikström
Fastighetsmäklare & Partner
  • Visningar

  • Intresserad av privat visning? Ring Sofie Vikström på 070 990 34 44