Stuteri­vägen 5 (Hus S2)

Läs om bostaden Alla bilder

Stuterivägen 5 (Hus S2)

Jakobsberg - Vattmyra

Pris
5 925 000 kr Fast Pris!
Boarea
137 Kvm
Tomtarea
187 Kvm
Rum
5 rum och kök
Varav sovrum
3 till 4
Avgift
5 072 kr
Ingår i avgiften
Kallvatten, Telia tripple play, gemensam drift & skötsel, fastighetsförsäkning med brf-tillägg, ekonomisk förvaltning
Ägandeform
Bostadsrätt - Småhus
Kommun
Järfälla

För drygt 180 år sedan stod Jakobsbergs gård på sin höjd och blickade ut över åkrar och ängar med betande boskap. I förgrunden låg torpet Tallhammaren. Året var 1830 då konstnären M G Anckarswärd avbildade det landskap som nu ska få en ny historia. Vi ger nya familjer chansen att bosätta sig vid Vattmyravallens grönområde, en plats att slå sig till ro vid. I våra enfamiljshus finns det utrymme för att både växa och leva länge. Från förskola till högstadie, allt inom samma trygga avstånd. När det väl är dags att flytta till hus är det skönt att kunna tänka långsiktigt. Er framtida historia startar idag.

Husens exteriör

Med sina resliga gavlar utgör Vattmyra Ängs hus både ett tydligt motiv och en siluett som är lätt att känna igen. Den naturliga färgskalan i grånat trä, antracitgrå detaljer och en mörkgrå fasad gör att husen smälter in med omgärdande natur och bebyggelse.

Husen binds samman av en öppen träpergola med parkeringsutrymme för två bilar. Ett privat förråd skiljer uteplatsen och tomten från granne och gård. Från vardagsrummet når du uteplatsen med trädäck som via några få trappsteg tar dig vidare till gräs och gård. Mot gatan ramas hus och tomter in av planteringar, häckar och entré.

Husens interiör

På nedre plan möts du av den raka trappan som öppnar upp en central slits med ljusinsläpp genom våningsplanen. Här återfinns ett välutrustat kök med vitvaror från tillverkare som garanterar långvarig kvalitet. Vardagsrummet med sina stora fönster och glasade altandörr gör det enkelt att ta sig mellan vardagsrum och uteplats.

Skjutdörren mellan entré och kök ser till att värmen hålls inne under vintertid och värmepumpen har fått en smidig och ljudisolerad placering i entrén. Golvvärme i husen ger både en behaglig känsla och möjlighet till att hålla en lägre energiförbrukning. Det genomgående golvet i vitpigmenterad ask förhöjer den ljusa, luftiga känslan.

PROJEKTET

Antal bostäder
18 kedjehus i bostadsrättsform

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump samt solpaneler
Vattenburen golvvärme i samtliga rum

Process
Vi köp av ett hus i Vattmyra äng kommer ett förhandsavtal att tecknas. Förhandsavtalet är bindande och i samband med detta avtal betalas 100 000 kr som förskott. Resterande betalas på tillträdesdagen.

Upplåtelseavtal
Upplåtelseavtal tecknas så snart den ekonomiska planen är klar och kommer tecknas ca 3-4 månader innan tillträde

Inflyttning
Preliminärt Q4 2017 - Q1 2018

Byggherre
Erik Wallin
www.erikwallin.se

Priser
5 800 000 kr - 6 250 000 kr

Inflyttning
Preliminärt Q4 2017 - Q1 2018

Områdesinformation

Längs den lugna slingan Stuterivägen ligger Vattmyra Äng, mitt i hjärtat av stadsdelen Vattmyra i Järfälla. Här finner du 18 kedjehus som är anpassade till omgivningarna. Ett boende placerat lika förskola och skolor som centrum och pendeltåg.

Vattmyra Äng är centrerat runt en stor, skyddad gård dit de flesta husen vänder sina uteplatser. Gårdsrummets väggar utgörs av husen i sig. Ett gemensamt växthus för odling och fest glöder som en lantera mitt på gården.

En förskola är placerad 50 meter från Vattmyra Äng. Vattmyraskolan med stora gräsängar för lek och idrott finns på 100 meter gångavstånd och på 300 meter avstånd ligger Internationella Engelska Skolan. Alla tillgängliga utan att korsa en enda väg. Jakobsbergs centrum med alla sina butiker ligger 10 minuters promenad bort. Där återfinns också närmaste pendeltågsstation. Barkarby handelsplats ligger ca 1,5 km från Vattmyra Äng.

Adress
Stuteri­vägen 5 (Hus S2)
Pris
5 925 000 kr Fast Pris!
Boarea
137 kvm
Tomtarea
187 kvm
Tomtarea
187 kvm
Rum
5 rum och kök
Varav sovrum
3 till 4
Avgift
5 072 kr
Ingår i avgiften
Kallvatten, Telia tripple play, gemensam drift & skötsel, fastighetsförsäkning med brf-tillägg, ekonomisk förvaltning
Ägandeform
Bostadsrätt - Småhus
Kommun
Järfälla
Område
Jakobsberg - Vattmyra
Lägenhetsnr
S2 - Kopia
Byggnadsår
2017
Fönster
3-glas
Värme
Frånluftsvärmepump samt solpanel
Förening
Brf Vattmyra Äng
Org.nr
769630-4539
Andelstal, förening
5.56 %
Förråd
Förråd
Energistatus
Behövs ej

Driftskostnader

Värme
500 kr/mån
El
350 kr/mån
Renhållning
200 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
1 250 kr/mån
Kommentar
Driftskostnaden är uppskattad och baseras på förväntad förbrukning.
  • Visningar

  • Bostaden säljs på ritning. Kontakta mäklaren för mer information!