Styrbjörns­vägen 26, 1tr

Läs om bostaden Alla bilder

Styrbjörnsvägen 26, 1tr

Aspudden

Pris
3 295 000 kr /Accepterat pris
Boarea
58 Kvm
Rum
2.5 rum och kök
Varav sovrum
1
Avgift
2 883 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Accepterat pris! Välplanerad 2,5:a med fantastiskt ljusinsläpp från morgon till kväll! Lägenheten har från början varit disponerad med ett matrum som lätt skulle kunna återställas till ett mindre sovrum. Balkong i bästa söderläge och rymligt kök. Lugnt, lummigt läge nära till allt som mysiga Aspudden har att erbjuda: butiker och restauranger i Aspuddens centrum, cafeér och Mälarens vatten i Vinterviken, lek och djur i Aspuddsparken, bad och skridskobana på sjön Trekanten. Dessutom gångavstånd till Liljeholmsgallerians shopping med 90 butiker. Barnvänlig grönskande gård med två lekplatser utanför porten.

-Ytterst välplanerad
-Möjlighet att lätt göra om lägenheten till en 3:a
-Stambytt badrum
-Stabil BRF med låga avgifter
-Lediga parkeringsplatser i föreningen
-Mycket nära till tunnelbanan i Aspudden och gångavstånd till tvärbanan i både Gröndal och Liljeholmen

HALL:
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt plats för garderober. Ekparkettgolv och ljusa väggar. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare med gott om förvaring.

KÖK:
Rymligt kök av Ikea med gott om förvaringsskåp och bra arbetsbänkar. Ekparkettgolv samt klinker vid köksbänken. Ljusa väggar samt en fondvägg som går i lila. I köksutrustningen ingår spis, spisfläkt, ugn och mikro i högskåp, diskmaskin samt kyl och frys. Köket går lätt att dela av och göra ett extra sovrum så att lägenheten kan disponeras som en trea.

VARDAGSRUM:
Väldisponerat och lättmöblerat vardagsrum med stort vacker fönsterparti. Ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv. Utgång till den mysiga balkongen i söderläge.

SOVRUM:
Mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, garderober samt arbetshörna. Ekparkettgolv och tapetserade väggar.

BADRUM:
Stambytt helkaklat badrum klinkergolv och vädringsfönster. I badrummet finns wc, tvättställ, tvättmaskin samt dusch.

Förening

Byggnadsår
1947. 

Uppvärmning
Fjärrvärme.

Utförda renoveringar
2012 - Ny tvättstuga som ligger mellan port 26 och 28
2005 - Stambyte och renovering av samtliga badrum
2005 - Elinstallationer moderniserade
ca 2000 - Balkong renovering
ca 1998 - Yttertaken renoverades 

Föreningen
HSB:s Brf Styrgåsen bildades 2009 och består av två fastigheter med totalt 55 lägenheter varav 45 st är bostadsrätter och ca 10 st hyresrätter (dold reserv) samt 1 st lokaler. För mer information se föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/styrgasen

Gemensamhetsutrymmen
I samma fastighet finns cykel/barnvagnsförråd. Föreningen har under våren 2012 byggt en ny fräsch tvättstuga som ligger mellan port 26 och 28 (egen ingång, i markplan.) I soprummet finns sortering för såväl hushållssopor som matavfall. En närliggande återvinningsstation finns i området för källsortering. 

TV- och internetanslutning
Kabel-tv och internetuppkoppling finns att tillgå via Com Hem. Även fiber finns indraget via Stadsnät. För leverantörer se www.stockholm.opennet.se/serviceguide. 

Bilplats
P-plats finns att hyra från Stockholms parkering www.stockholm-parkering.se, i mån av plats. Tel.nr 08-772 96 00

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande.

Överlåtelseavgift
1 120 kr. 

Pantsättningsavgift
448 kr. 

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesinformation

Aspudden har på senare år vuxit upp som en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. Här bor du med stor närhet till Söder och i bostadens omnejd finner du grönområden samt Mälarens vatten.

Området är en grön stadsdel med mycket naturmark mellan husen och flera små parker. Trots lugnet finns på gångavstånd Aspuddens centrum. Här finns välsorterad ICA, caféer, pizzerior, blomsteraffär, cykelaffär, kemtvätt, skräddare, frisör och annan service. Värt ett besök är populära Bonne Femme, Café Manhem och Restaurang Winterviken.

Ett par minuter till centrum och kommunikationer med tunnelbana och buss, Södermalm nås snabbt och smidigt med tunnelbanan på fem minuter. Flertal dagis och skolor samt livsmedelsbutiker. I närområdet finns även mysiga klippbad.

Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack och restaurang Landet. På bekvämt gångavstånd finns även Liljeholmsgallerian med över 90 butiker, kvällspromenaden tillbaka tar man längs sjön Trekanten.

Adress
Styrbjörns­vägen 26, 1tr
Pris
3 295 000 kr /Accepterat pris
Boarea
58 kvm
Rum
2.5 rum och kök
Varav sovrum
1
Avgift
2 883 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Aspudden
Lägenhetsnr
117
Våningsplan
1
Förening
HSB Brf Styrgåsen i Stockholm
Org.nr
769620-9126
Andelstal, förening
2.31449 %
Andelstal, ägande
2.30871 %
Energistatus
Utförd
Prestanda
201 kWh/Kvm och år

Driftskostnader

El
300 kr/mån
Totalt
300 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad