Tegelviks­gatan 34

Läs om bostaden Alla bilder

Soon for sale

Tegelviksgatan 34

Södermalm

Boarea
Kvm
Rum
3 rum och kök
Varav sovrum
2
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm

Snygg 3a i omtyckt förening! Nu har du möjlighet att förvärva en fantastisk 3a med balkong i västerläge. Lugnt läge mot gård och fönster åt tre väderstreck.
Barnvänligt område och trevliga promenadstråk runt hörnet.

Den här välplanerade och ljusa lägenheten ligger belägen i ett mycket attraktivt område med närhet till mycket. Här bor du i ett lugnt område, nära Hammarby sjö och trevliga parker medan det bara är ca 15 minuters gångavstånd till livfulla Nytorget. Lägenheten har ett genomgående fint skick och de ljusa materialvalen bidrar till att lägenheten upplevs luftig och stor. Utöver ett fint skick så finns också en trevlig balkongen med sol några timmar under eftermiddagen. Takhöjden är 2,5m och till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd om ca 10kvm.

Lägenheten är disponerad enligt följande:


HALL/ENTRÉ
En välkomnande hall med plats för avhängning och en garderob för ytterligare klädförvaring. På golvet ligger ett fint slipat ekparkettgolv som löper vidare in och återfinns även i övriga rum.

KÖK och VARDAGSRUM: 
Köket är stort och luftigt med gott om plats för matgrupp vid fönstret. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn och en spisfläkt samt en helt nyinstallerad diskmaskin. Ovan bänkskivan sitter ett vitt kakel. Köket hänger ihop med vardagsrummet på ett naturligt sätt utan att konkurrera om ytan. Här får du höga fönster åt flera väderstreck och utgång till balkongen. Denna delen av bostaden måste verkligen upplevas på plats! 

SOVRUM x 2
Ett sovrum i blågrå ton ligger lugnt beläget mot den trevliga innergården. Rummet är lättmöblerat och det finns gott om plats för en dubbelsäng, sängbord, samt övrigt möblemang om så önskas.

Ytterligare ett sovrum ligger med fönster ut mot gränden, här kör ingen trafik och rummet upplevs tyst och lugnt. Här finns möjlighet att sätta upp en vägg med överfönster. Helt plötsligt har du fått två bra barnrum.

BADRUM
Ett stort och rymligt badrum med gott om förvarings- och inredningsmöjligheter. Badrumsinredningen består idag av WC, tvättställ med tillhörande spegel, handdukstork och ett badkar. På golvet ligger en svartvit klinkers och väggarna är kaklade i en vitt.


Föreningens fastighet, Barnängen 4 byggdes 2003 av JM Bygg AB och är belägen i Stockholms kommun. På fastigheten finns fem bostadshus innehållande totalt 120 lägenheter. Samtliga lägenheter upplåtes idag med bostadsrätt och föreningen har stabil ekonomi. Dessutom finns 62 garageplatser.

Föreningen fastställde 2013 en underhållsplan för att säkerställa de ekonomiska förutsättningarna för att långsiktigt hålla fastigheten i bästa skick. Planen revideras med jämna mellanrum för att säkerställa att den är aktuell och ger en realistisk bild av de kommande investeringsbehoven i fastigheten.

Ekonomisk förvaltning sköts genom HSB Stockholm.

Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köparen. En pantsättningsavgift om 448 kr/pant debiteras pantsättaren.

Inga beslutade avgiftsförändringar, kontrollerat Maj -17


Föreningens hemsida: http://www.barnangshusen.se/.

Områdesinformation

Attraktivt läge mitt på Södermalm! Här bor man i en levande och mycket attraktiv del av Söder med närhet till hela söders utbud av affärer, caféer, restauranger och annan service. Skrapan, Ringens köpcentrum, Medborgarplatsen och Nytorget ligger på kort promenadavstånd samt soliga Rosenlundsparken.

Kommunikationerna kan knappast bli bättre! Här har man direkt närhet till Slussens, Skanstulls och Medborgarplatsens tunnelbana samt pendeltåg. Vid Tjärhovsplan finner ni flertalet busslinjer som tar er över hela stan.

Motion och rekreation hittar man på SATS, Erikdalsbadet, i Skrapans toppmoderna gym och promenadstråken längs Årstaviken. Behagligare och bekvämare vardag går inte att finna.

Adress
Tegelviks­gatan 34
Storlek
kvm
Rum
3 rum och kök
Varav sovrum
2
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Södermalm
Byggnadsår
2003
Förening
Brf Barnängshusen
Org.nr
769607-6418
Ansvarig mäklare
 
Alex Edenvik
Fastighetsmäklare