Vinn en
Vessla

Ursviks Allé 21, 1tr

Läs om bostaden Alla bilder

Ursviks Allé 21, 1tr

Ursvik

Pris
1 995 000 kr / Bud
Boarea
36 Kvm
Rum
1.5 rum och kök
Avgift
2 250 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Sundbyberg

Bli först att bo in i denna yteffektiva, nyproducerade mini 2:a med stor balkong i soligt läge. Social, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt praktiskt mindre rum för säng. Ljus lägenhet med genomgående trestavs ekparkett och vita väggar. Modernt vitt fullutrustat kök och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Föreningens medlemmar har även tillgång till en stor och exklusiv takterrass om cirka 60 kvm. Härligt område blandat med lägenheter, radhus och villor med närhet till natur- och grönområden, mataffärer, skolor,  restauranger, gym, motionsgård och goda kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

Hall/entré
Entré från trapphuset till en rymlig, välkomnande hall med plats för avhängning. Goda förvaringsmöjligheter i garderob, städskåp och linneskåp.

Kök
Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita köksluckor från Marbodal samt bra arbetsytor på en mörkgrå bänkskiva. Vitt, matt kakel, med rak sättning (tillval) ovan köksbänk. Förberett med el för micro. Inredning/utrustning: Kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin från Siemens samt fläktkåpa.

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort fönster med bra ljusinsläpp och glasad balkongdörr ger rymd i rummet. Från vardagsrummet har man anslutning till balkongen och sovrummet. Fönsterbänk i sten

Sovrum
Praktiskt mindre sovrum (ca 6 kvm) med plats för bredare säng och sängbord. Förvaringsmöjligheter i en garderob. Fönster mot sydväst. Fönsterbänk i sten.

Badrum
Stort och helkaklat badrum med stilren inredning/utrustning bestående av dusch, handfat med underskåp och luckor, spegel, WC, takarmatur och kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Siemens). Vitt, matt kakel (20x30) med liggande, rak sättning och mörkgrå klinker (tillval) på golv.

Balkong
Rymlig balkong i syd-sydvästläge med eftermiddagssol.

För mer information se tillvalslista (dokument).

FÖRENINGEN

Brf The Tube består av cirka 50 st lägenheter. Förråd för varje lägenhet finns i källaren.

Gemensamma utrymmen: Takterrass på taket på ca 60 kvm som får nyttjas av de boende i föreningen. I anslutning till takterrassen finns en gemensamhetslokal med pentry och badrum som kan hyras av föreningens medlemmar som övernattningslägenhet. I källarplan finns barnvagns- och rullstolsförråd, cykelförråd med ca 50 st cykelparkeringar samt miljörum för sortering. Lägenheten- och gemensamma utrymmen nås med hiss. Sopsug finns utanför fastigheten.

Hushållsel: Vid inflyttningen finns gemensamt avtal tecknat för hela fastigheten. Respektive lägenhets förbrukning mäts indviduellt. Debitering av hushållselen görs av föreningens ekonomiska förvaltare och faktureras i samband med månadsavgiften.

Försäkring: Bostadsrättsföreningen har tecknat en fastighetsförsäkring för hela huset. Bostadsrättsinnehavaren tecknar en hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

Ekonomisk förvaltning: Handhas av Ekerö Redovisningsbyrå.
Ärenden rörande drift, fastighetsunderhåll, städning, snöskottning, trädgårdsskötsel handhas av SSM Property Service.

Ventilation: Ventilation via FTX-system.

TV och bredband: Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med Telia som leverantör av fiberanslutning.
Kostnad för bredband, digital-TV, bostadsrättsförsäkring och hushållsel ingår ej i månadsavgiften.

Garage: 9 st garageplatser, varav 1 handikapplats till uthyrning. Det finns även 2 poolbilar att hyra. Garagepatser kostar 1000 kr / månad att hyra. Först till kvarn gäller. Garage och parkeringsplatser förvaltas av Parkando.

Områdesinformation

Intill fantastisk natur och omtyckta idrotts- och rekreationsområden, växer Ursvik fram. Ett område med småstadskänsla och mysiga kvarter för boende och arbete som förenar trivsel och trygghet med livskvalitet för alla åldrar.

Här blandas villor, radhus och flerfamiljshus med butiker, service och vackra naturområden. Allt för att skapa trivsel och bekvämlighet i vardagen. I kombination med servicen och den stora bostadsvariationen, gör detta till ett område som är livligt och befolkat både dag- och kvällstid. För varje år som går kommer Ursvik successivt att byggas ut med nya gatustråk, mysiga caféer, restauranger och ett levande kulturliv, där Ursvik torg kommer att spela en central roll.

Några mintuer bort finner du Puls o Träning samt en mataffär. Direkt närhet till naturen med motions- och skidspår. Det finns även en aktivitetspark med fotbollsplan, lekplats skateramp, basketplan, skridskobana. Det finns flera bra och nybyggda förskolor och skolor.

Gång- och cykelnätet byggs ut successivt. Att cykla till Sundbybergs centrum tar inte många minuter. Inte heller in till Stockholm city. På lite drygt 20 minuter är du inne i stan.

Buss 504 stannar i närheten och går till T-banan i Hallonbergen och till Sundbybergs station samt Rissne. Under 2021 kommer tvärbanan vara utbyggd med en station i Ursvik.

Ursvik har direkt anslutning till E18, Ulvsundaleden och Kymlingelänken med vidare anslutning till E4.

Adress
Ursviks Allé 21, 1tr
Pris
1 995 000 kr / Bud
Boarea
36 kvm
Rum
1.5 rum och kök
Avgift
2 250 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Sundbyberg
Område
Ursvik
Lägenhetsnr
1-1101
Våningsplan
1 av 4
Byggnadsår
2016-2018
Fönster
3-glas
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf The Tube
Org.nr
769627-9483
Andelstal, förening
1.5293 %
Energistatus
Ej utförd

Driftskostnader

El
250 kr/mån
Totalt
250 kr/mån
Ansvarig mäklare
 
Tomas Andersson
Fastighetsmäklare & Partner
Budgivare
Bud
Inkom
1
1 995 000 kr
2018-04-18 14:04