Västra Finnboda­vägen 7 b

Läs om bostaden Alla bilder

Västra Finnbodavägen 7 b

Nacka - Saltsjöqvarn

Pris
6 715 000 kr Såld
Boarea
99 Kvm
Rum
3 rum och kök
Varav sovrum
2 till 3
Avgift
5 193 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Nacka

Underbar lägenhet med öppen planlösning och utsikt över inloppets glittrande vatten, stan, Kaknästornet och Djurgården!

De stora fönsterpartierna i samband med den öppna planlösningen inbjuder till umgänge.

Lägenheten disponeras som en 3:a idag men går att göra om till en 4:a. Mycket god förvaring i form av en walk in closet. Stort badrum med alla bekvämligheter samt en gäst wc. Belägen strax ovanför kajen med promenadavstånd in till Södermalm. Utanför fastigheten går buss 53 som tar dig in till Centralen på ett par minuter eller varför inte ta båten in till stan.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum som badar i ljus i och med de stora fönstren i två väderstreck. Den öppna planlösningen in mot köket ger en härlig social samvaro.

KÖK
Trevligt öppet kök med plats för matbord framför fönstret. I köksinredningen ingår: kyl samt frys i fullhöjd, spis med spisfläkt, mikrovågsugn samt diskmaskin (-16). Bakom de vita skåpsluckorna finns gott om förvaring. Under 2012 renoverades köket med ny häll, ugn och mikro samt omlackering av skåpsluckor och nytt kakel.

SOVRUM 1
Detta sovrum är de större av sovrummen och här finns god plats för dubbelsäng samt för övrig möblering. Målade vita väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 2
Detta sovrum används som barnrum i dagsläget och även här finns god plats för såväl säng som för övrigt möblemang. Vita målade väggar samt parkettgolv.

BADRUM
Stort badrum med alla bekvämligheter. På golvet ligger ett ljust klinker och på väggarna sitter ett vitt kakel. I badrumsinredningen ingår: spegel, handfat, dusch, wc samt tvättmaskin (-16) och torktumlare (-16). Ovan den smarta bänkskivan sitter två dubbla väggskåp.

GÄST WC
Invid ytterdörren finns en gäst wc.

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning vid ytterdörren (säkerhetsdörr). Det är i hallen man hittar den stora walk in closet som garanterat rymmer alla dina kläder. Här inne finns en stor skjutdörrsgarderob längs ena väggen. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är ljusa.

BALKONG
Härlig balkong med morgonsol såväl som kvällssol. Här kan du både avnjuta ditt morgonkaffe i solen som ett glas vin i kvällssolen och med utsikt över inloppet.

 

SÄLJAREN BERÄTTAR
Saltsjöqvarn välkomnade oss med vy över inlopp och Djurgården. Den avkopplande marina miljön i kombination med stadsnära läge och mycket goda kommunikationer med  buss, tåg och båt i flera väderstreck gjorde valet enkelt. Vi har nu växt ur vår älskade lägenhet och det är med vemod men med varm hand vi lämnar över den till nya ägare. Vi kommer att sakna goda grannar, restaurangbesök, promenader längs med och grillkvällar på kajen. Givetvis återvänder vi för att insupa atmosfären och för att besöka en av Stockholms vackrast belägna lekplatser eller kanske en spadag.

Föreningen

Brf Inloppet består av 27 lägenheter på Västra Finnboda vägen 7 A & 7 B. Ekonomiskt stark förening som amorterat 1 miljon på föreningslånen under senaste året. Föreningen äger marken.

Byggnadsår
2004.

Utförda renoveringar
2014 gjordes en fasadrenovering.

Kommande renoveringar
Inga kända.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns tvättstuga, bastu, samt en festlokal som kan lånas vid mindre tillställningar.

TV- och internetanslutning
Föreningen har tecknat avtal med Ownit för bredband samt med ComHem för TV.

Bilplats
Garageplats kan hyras för en kostnad av 1 000 kr /månaden. Garaget sköts av Qpark och varje hushåll har förtur till en plats. Tillträde och portar öppnas med ett magnetkort som man får köpa för 200 kr från Qpark, telefon 0771-96 90 00

Kommande avgiftsförändringar
Inga kända.

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande, ingen lägsta gräns. Juridisk person godkänns ej.

Överlåtelseavgift
1 120 kr.

Pantsättningsavgift
448 kr/pant.

Pantsättningar
Bostaden är pantsatt vilket betyder att nuvarande ägare har lån med lägenheten som säkerhet.

Områdesinformation

Nacka - Saltsjöqvarn

Närområdet erbjuder ett brett utbud av både, restauranger, caféer och aktiviteter. Här finns bl.a. Buole och berså nere vid Danvikskanalen, Docklands, Elite Hotel Marina, Fåfängan samt Restaurang J som nås med båt från kajen. Handla mat kan du göra på Ica Nära Finnboda.

På gångavstånd tar du dig snabbt till både Södermalm och Hammarby Sjöstad. Sickla köpkvarter samt Nacka Forum nås smidigt med bil eller kommunala medel. För den aktive erbjuds gym rakt över gatan med rabatt för föreningens medlemmar eller Sturebadets spa och gym i Elite Marina Hotels lokaler.

För träning eller rekreation finns även på behändigt avstånd Hammarbybacken, Hellasgården, Nyckelviken, Nacka reservatet samt alla andra friluftsområden som Nacka och Värmdö erbjuder.

Adress
Västra Finnboda­vägen 7 b
Pris
6 715 000 kr Såld
Boarea
99 kvm
Rum
3 rum och kök
Varav sovrum
2 till 3
Avgift
5 193 kr
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Ägandeform
Bostadsrätt
Kommun
Nacka
Område
Nacka - Saltsjöqvarn
Lägenhetsnr
6083
TV/Internet
Com hem & Ownit
Värme
Fjärrvärme
Förening
Brf Inloppet
Org.nr
769602-1661
Andelstal, förening
4.57940 %
Ansvarig mäklare
 
Louise Kelly
Fastighetsmäklare