Vattmyra Äng

Läs om projektet Alla bilder

Nyproduktion

Vattmyra Äng

Jakobsberg - Vattmyra

Ägandeform
Bostadsrätt - Nyproduktionsprojekt
Kommun
Järfälla

Endast 1 bostad kvar!

Nu presenterar Erik Wallin 18 stycken nyproducerade och exklusiva kedjehus med inflyttning årsskiftet 2017/2018. Anmäl intresse och boka in dig på visning i visningshuset.

Husens exteriör

Med sina resliga gavlar utgör Vattmyra Ängs hus både ett tydligt motiv och en siluett som är lätt att känna igen. Den naturliga färgskalan i grånat trä, antracitgrå detaljer och en mörkgrå fasad gör att husen smälter in med omgärdande natur och bebyggelse.

Husen binds samman av en öppen träpergola med parkeringsutrymme för två bilar. Ett privat förråd skiljer uteplatsen och tomten från granne och gård. Från vardagsrummet når du uteplatsen med trädäck som via några få trappsteg tar dig vidare till gräs och gård. Mot gatan ramas hus och tomter in av planteringar, häckar och entré.

Husens interiör

På nedre plan möts du av den raka trappan som öppnar upp en central slits med ljusinsläpp genom våningsplanen. Här återfinns ett välutrustat kök med vitvaror från tillverkare som garanterar långvarig kvalitet. Vardagsrummet med sina stora fönster och glasade altandörr gör det enkelt att ta sig mellan vardagsrum och uteplats.

Skjutdörren mellan entré och kök ser till att värmen hålls inne under vintertid och värmepumpen har fått en smidig och ljudisolerad placering i entrén. Golvvärme i husen ger både en behaglig känsla och möjlighet till att hålla en lägre energiförbrukning. Det genomgående golvet i vitpigmenterad ask förhöjer den ljusa, luftiga känslan.

Projektet

Antal bostäder
18 kedjehus i bostadsrättsform

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump samt solpaneler
Vattenburen golvvärme i samtliga rum

Process
Vi köp av ett hus i Vattmyra äng kommer ett förhandsavtal att tecknas. Förhandsavtalet är bindande och i samband med detta avtal betalas 100 000 kr som förskott. Resterande betalas på tillträdesdagen.

Upplåtelseavtal
Upplåtelseavtal tecknas så snart den ekonomiska planen är klar och kommer tecknas ca 3-4 månader innan tillträde

Byggherre
Erik Wallin
www.erikwallin.se

Priser
5 800 000 kr - 6 250 000 kr

Inflyttning
Preliminärt Q4 2017 - Q1 2018

Områdesinformation

Längs den lugna slingan Stuterivägen ligger Vattmyra Äng, mitt i hjärtat av stadsdelen Vattmyra i Järfälla. Här finner du 18 kedjehus som är anpassade till omgivningarna. Ett boende placerat lika förskola och skolor som centrum och pendeltåg.

Vattmyra Äng är centrerat runt en stor, skyddad gård dit de flesta husen vänder sina uteplatser. Gårdsrummets väggar utgörs av husen i sig. Ett gemensamt växthus för odling och fest glöder som en lantera mitt på gården.

En förskola är placerad 50 meter från Vattmyra Äng. Vattmyraskolan med stora gräsängar för lek och idrott finns på 100 meter gångavstånd och på 300 meter avstånd ligger Internationella Engelska Skolan. Alla tillgängliga utan att korsa en enda väg. Jakobsbergs centrum med alla sina butiker ligger 10 minuters promenad bort. Där återfinns också närmaste pendeltågsstation. Barkarby handelsplats ligger ca 1,5 km från Vattmyra Äng.

Adress
Vattmyra Äng
Ägandeform
Bostadsrätt - Nyproduktionsprojekt
Kommun
Järfälla
Område
Jakobsberg - Vattmyra
  • Visningar

  • Kontakta Fastighetsmäklaren för visning i visningshuset!

Bostäderna i Vattmyra Äng

Status Nummer Boarea Rum Våning Pris Avgift
Till salu C1 137 kvm 5 6 195 000 kr 5072 kr/månad