SÄLJ MED OSS

Varför ska du anlita någon av våra duktiga mäklare?

Vi är unga och erfarna – med fler än 4 000 lyckade affärer i bagaget har vi den kunskapen som krävs för en trygg och smidig affär. Fulla av energi tar vi oss an alla typer av objekt, stora som små över hela Stockholm.
Att skräddarsy en försäljning handlar inte bara om marknadsföring och visningsupplägg, utan lika mycket att finna just den mäklaren som passar dig som person och ditt objekt. Vi vågar bli personliga och nyckeln till alla bra affärer är enligt oss raka rör och ärligt samarbete.

Alltid fri värdering

Du kan alltid komma till oss och få din bostad värderas utan kostnad eller hållhakar. Ring oss, kom förbi eller kontakta oss genom formuläret här på siten så ska vi se hur en fri värdering kan hjälpa dig.

Vår ambition är att en affär ska leda till tio nya. Att följa en kund genom livet mellan bostäder och områden skapar en långsiktig och trygg relation. Vi lever på våra återkommande kunder och deras rekommendationer.
Dessutom har vi Södermalms grymmaste läge, branschens hetaste fotografer, de vassaste stylisterna och snabbaste bankkontakterna. Och att vi ligger i framkant gällande presentation på webb och i tryck har ni säkert redan förstått.

Kom gärna förbi kontoret och se oss in action!